Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Ο "χειροκροτάκιας"και οι εγκληματικές του αμέλειες

Έναρξη αντιπυρικής περιόδου,από 1η Μαΐου έως 31 Οκτωβρίου.
Ο Δήμος Ωρωπού έχει πληγεί από καταστροφικές  πυρκαγιές τα προηγούμενα χρόνια με αποτέλεσμα να έχει απολέσει σημαντικό τμήμα  του φυσικού του περιβάλλοντος.Το ευτύχημα όμως για όλους μας είναι ο Δήμος Ωρωπού εξακολουθεί και  είναι ο βασικός πνεύμονας πρασίνου της Αττικής.Το δυστύχημα είναι ότι έχουμε άχρηστους και ανίκανους  διαχειριστές για να προστατεύσουν  αυτό τον μοναδικό  πλούτο.
Πότε ρε άχρηστοι,ανίκανοι και επικίνδυνοι για  τα συμφέροντα των δημοτών συνεδρίασε  το ΣΤΟ;;;;;;;(ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΌ ΤΟΠΙΚΌ ΌΡΓΑΝΟ ΠΟΛΊΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ)
Που είναι οι αποφάσεις;;;;;;;;;γιατί από δράσεις έχουμε μπουχτίσει!!!!!!!!!!Τα πανηγύρια ξέρετε να τα οργανώνεται άριστα!!!!!!και πρέπει να σας το αναγνωρίζουμε .ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΎΡΙΑ ΛΟΙΠΌΝ Ο Δήμος ΩΡΩΠΟΎ!!!!!!!!!!
Ρε Δήμαρχε της θάλασσας τι έχεις κάνει για την δασοπροστασία;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;απλά ένα τίποτα,τα έχεις κάνει όλα θάλασσα!!!!!!!!!!
-Οι αγροτικοί και οι δασικοί δρόμοι  είναι κατεστραμμένοι.Η κυκλοφορία των οχημάτων είναι αδύνατη.
-Η κοπή χόρτων σε όλο το οδικό δίκτυο του Δήμου είναι ανύπαρκτη Μπορείς βέβαια λόγω του εσκεμμένου κατεπείγοντος να το αναθέσεις στη "ΚΟΜΠΡΑ"...... ξέρεις εσύ!!!!!!!!!!!!!!
Το βουνό και τα χωρία μας είναι και φέτος ανοχύρωτα απέναντι στις πυρκαγιές.Οι ευθύνες τις δημοτικής αρχής  εγκληματικές με  σωρεία ποινικών ευθυνών για αμέλεια κατά συρροην,
"χειροκροτάκια"έτσι είναι οι μάγκες Δήμαρχοι(φωτογραφία).Στεργίου Δήμαρχος Πεντέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: