Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Οι λάμπες φώτησαν τα λαμόγια

Αφιερωμένο στους φανοστάτες Δημοτικούς συμβούλους του Ωρωπού....να δούμε πότε θα σας φωτίσουν!!!!!!!!!!!
Πορευόμαστε πένητες και ταπεινωμένοι,τρία χρόνια τώρα,μέσα στα στενά σοκάκια του μνημονίου
και ακόμα δεν έχουμε βάλει λίγο μυαλό.Παντού γκρίνια,οριζόντιες περικοπές,κλαψομούνηδες παντός καιρού,κατεβασμένα κεφάλια και δημαγωγικές κορόνες παλαιοκομματικής κοπής.
Όταν το πολιτικό προσωπικό(Δημοτικές παρατάξεις),αδυνατεί να αντιμετωπίσει τη φλεγμαίνουσα πόλη δεν αποστρέφεις το βλέμμα σου από τη φλεγμονή,μεμψιμοιρώντας και μιξοκλαίγοντας για το ανώφελο της αντιμετώπισης.Πιέζεις δυναμικά,κονταροχτυπιέσαι ,ή κάνεις τον μαλάκα.
Δημοσιεύω μια τυχαία ανάρτηση από τις πολλές του διαδικτύου που αφορά ένα περιφερειακό δήμο και την προμήθεια λαμπτήρων (οι συγκρίσεις δικές σας).
Αν κύριε Λίτσα,κύριε Γιασημάκη.κύριε Οικονόμου,κύριε Τσάκωνα,κυρία Στεργίου,κύριε Χάσκο εξακολουθείτε να σιωπάτε είστε τουλάχιστον συνυπεύθυνοι,ξέρετε ποιος φταίει,ο ανίκανος ελεγκτής.Οι επιλογή είναι μια και μοναδική,ή πιέζεις το σύστημα για εξυγίανση,η γίνεσαι μέρος του συστήματος.Διαλέξτε και πάρετε.Ο "χειροκροτάκιας" για άλλοθι και μαλάκες ψάχνει.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΗΞΕΡΕ Η ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΡΩΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ; ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΛΩΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

κυριε ΛΙΤΣΑ αυτα που λετε ισχυουν και για το εργοστασιο που θελει να κανει ο Δημοτικος Συμβουλος της παραταξη σας και θα καιει 'βιομαζα'.
ΡΕΕΕΕΕΕΕ δεν ντρεπεσαι καθολου ηρθες στον Αυλωνα να μας πεις οτι δεν πρεπει να γινει γιατι θα ρυπαινει και απο πισω ο κυριος της παραταξη σου παει να κανει τετοια μοναδα .
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ψευτες,ηθελα να γνωριζα τι ψηφισε ο δημοτικος συμβουλος αυτος στο συμβουλιο και τι ειπες εσυ ρε ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΕ .Και μετα σας φταιει ο Οικονομακος.
ΣΑΝ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΧΑΣΚΟΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ;ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ <>....