Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

Λίμνη Μαραθώνα:Η αδιαφορία του Δημάρχου Ωρωπού......δεν έχει αλάτι::::::

 

ότι βλέπετε στη φωτογραφία είναι Δήμος Ωρωπού...ο Γιασημάκης το ξέρει αλλά δεν προλαβαίνει να κάνει τίποτα...................η λίμνη δεν έχει αλάτι!!!!!!!!


Η Λίμνη Μαραθώνα είναι κατά 90% εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου, συμπεριλαμβάνει το Φράγμα και το καφέ αναψυχής .Σε όλες τις απογραφές αναφέρεται ως  οικισμός της Κοινότητας Καπανδριτίου και σήμερα του Δήμου Ωρωπού.(ΦΕΚ απογραφής).

Όλα αυτά ο Δήμαρχος τα ξέρει, αλλά η Λίμνη Μαραθώνα δεν έχει αλάτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η αδιαφορία του κ.Γιασημάκη είναι εμφανείς !!!!!Δεν θα αναφερθώ για το σύνδεσμο παραλίμνιων Δήμων που το ξέρει αλλά δεν κάνει τίποτα. Σιγά μην ασχοληθεί με τα ορεινά χωριά ....έτσι και αλλιώς μαύρο θα φάει....θα επανέλθω με πολλά ντοκουμέντα!!!!!!!!!Αδιαφοριά,της αδιαφορίας.....έως και παράβαση καθήκοντος!!!!!!!!!!!Ξέρει γιατί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τον στηριξες καλα ενω γνωριζες οτι δεν αξιζε

LEONIDAS είπε...

θα ηθελα να μαθω ποσα χρονια ειναι κλειστο το καφενειο του φραγματος. γιατι δεν νομιζω μονο π τωρινος δημαρχος δεν εχει ασχοληθει αλλα μας αρεσει να δημιουργουμε διχονοια νομιζω επισης οτι θα επρεπε εκτος απο γκρινια και διχονοια να φερετε και προτασεις και το λεει καποιος που αγαπαει την περιοχη και δεν ειναι δημοτης.