Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

Ο Γιασημάκης "ξεπουλάει" το Δήμο Ωρωπού.,,γατάκι ο Θωμάς.

Με πρόσφατη απόφαση ο Δήμαρχος Ωρωπού συστήνει ΔΗΘΕΝ " αναπτυξιακό οργανισμό". Δεν θα σταθώ στους συμμετέχοντες.........ξέχασαν να βάλουν το Δήμο Σπετσών..........έτσι Δήμαρχε!!!!!!

Να τί είναι ο ΔΗΘΕΝ "αναπτυξιακός οργανισμός".

Ο ¨αναπτυξιακός οργανισμός" είναι μια Ανώνυμη Εταιρεία. Έχει διευρυμένες αρμοδιότητες, αλλά και διευρυμένο χώρο δράσης, αφού σε συνεργασία με τους συνεργαζόμενους Δήμους και περιφέρειες θα εξυπηρετούν αποκλειστικά και μόνο τα επενδυτικά και επιχειρηματικά σχέδια. Είναι φανερό με τη σύσταση αυτού του "μαγαζιού" θα αξιοποιηθούν μια σειρά απο κεντρικές πολιτικές στήριξης σε κρίσιμα ζητήματα, όπως η διαχείριση των απορριμμάτων, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, το μεταφορικό έργο, ο τουρισμός(ιατρικός τουρισμός-φυλακές Ωρωπού),η εκμετάλλευση δημοτικών εκτάσεων, ακτών(να γιατί έπρεπε να συμμετέχουν και οι Σπέτσες),αλλαγές χρήσεων γης  κ.λπ..

Οι ΔΗΘΕΝ "αναπτυξιακοί οργανισμοί" αναγορεύονται σε ισότιμους φορείς τοπικής διοίκησης, που χωρίς καμμιά λογοδοσία απέναντι στο λαό, μπορούν ανεμπόδιστα να ασκούν αρμοδιότητες των ΟΤΑ και να παρέχουν υπηρεσίες προς τους πολίτες. 

Αυτά τα λίγα για αρχή......ΚΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ κ Γιασημάκη.Ο φόρος "μεταβίβασης" σε δύο χρόνια.


.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΑΚΗ ΝΑ ΣΟΥ ΔΟΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙΣ ΤΗ ΜΙΖΕΡΕΙΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΕΛΕΟΣ