Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Μιχάλης Ντάσης: "Κύμβαλον Αλαλάζον"...


 


Γράφει ο Μιχάλης Ντάσης σήμερα στο ΦΑΤΣΕΜΠΟΥΚ....μου το έστειλαν φίλοι γιατί με έχει διαγράψει απο τους φίλους του στο ΦΑΣΤΕΜΟΥΚ,όπως και ο "φίλος μου" Ναπολέων του Ωρωπού....το Βατερλό έχει καταληκτική  ημερομηνία. Να μας έχει ο Θεός καλά θα το απολαύσουμε.

Γράφει......."το συγκεκριμένο χώρο,τον οποίον μετέτρεψα σε ενεργή βιβλιοθήκη.με πλούσια δράση(δανεισμό βιβλίων).....κ.λ.π" και προτρέπει την Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου να ευπρεπίσει την αποθήκη....."έχετε στη διάθεση σας χρήματα απο τη πάγια προκαταβολή...."

Κύριε Ντάση,αυτή η δανειστική βιβλιοθήκη όπως γράφεις,που βρίσκεται σήμερα;;;;;;;Στο σπίτι σου!!!!!Τα βιβλια κ. Ντάση είναι περιουσία της Κοινότητας Καπανδρίτιου και πρέπει να τα επιστρέψεις πάραυτα. Ξέρεις η παρακράτηση- οικειοποίηση  ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ είναι σοβαρό ποινικό αδίκημα καί απο σήμερα που έλαβε γνώση και ο Δήμαρχος είναι συνυπεύθυνος.

Κύριε Ντάση εσύ από τη πάγια προκαταβολή επισκεύασες την αποθήκη;;;;;;Έτσι γράφεις.....!!!!!Τότε κ.Ντάση τα τιμολόγια-αποδείξεις που προσκόμισες στο Δήμο Ωρωπού είναι ΜΑΙΜΟΥ και πρέπει να ελεγχθούν...προτρέπεις τη Πρόεδρο της Κοινότητας να κάνει,ότι παρανομία έκανες εσύ;;;;;;;Σε ωραίο δρόμο τη στέλνεις.....δεν είσαι  το καλό παράδειγμα......ξέρεις εσύ καθαρισμός οδών που δεν έγιναν  ποτέ(στο είχα επισημάνει από τότε)....κ.λ.π.

Αγαπητέ μου το Καπανδρίτι δεν είναι ούτε δικό σου,ούτε δικό μου.....το Καπανδρίτι ανοίκει στους Καπανδριώτες!!!!!!!!Το κατάλαβες "κύμβαλον αλαλάζον"!!!!!!!!!!!!

******αύριο θα επισκεφθώ τη Κοινότητα Καπανδριτίου για να δανειστώ κάποιο βιβλίο......έχω το δικαίωμα;;;;;;;;;;ΘΑ ΤΑ ΒΡΩ ΟΛΑ στη θέση τους, όπως την άφησες;;;;;*******


 

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

oloi sas isastan sta psifodeltia tou giasimaki