Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

Δήμος Ωρωπού:Τα "παράσιτα" ψάχνουν για "μπαμπακόσπορο" στο Καπανδρίτι


 Επιμένουν εδώ και μερικά χρόνια να επενδύουν στη καταστροφή. Ο λόγος για τον δρόμο στο ΜΕΤΟΧΙ-ΡΗ. Ένας δόμος που εξυπηρετεί αρκετά σπίτια και συνδέει το Καπανδρίτι με τους Αγ Αποστόλους.

Ένας δρόμος παράνομος (στο σημείο της κατολίσθησης) που δεν περιγράφεται στην διανομή των κτημάτων απο το 1933.Υπάρχει αποτύπωση κτηματογραφική και η πραγματική  χάραξη του δρόμου ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ είναι ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ!!!!!!

Η πραγματική χάραξη του δρόμου σε εφαρμογή της διανομής του 1933 είναι υποχρέωση του Δήμου,δεν είναι στην διακριτική ευχέρεια κανενός. Το γνωρίζει ο Δήμαρχος το γνωρίζουν οι τεχνικοί του Δήμου,το γνωρίζουν άπαντες. Μιλάμε για 200 μέτρα χάραξη(υπάρχει μερική-φωτογραφία διανομής).

Η παρουσία δήθεν επωνύμων γεωλόγων και ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ για να χρυσώσουν το χάπι του δήθεν ενδιαφέροντος έχουν μόνο ένα σκοπό: Ψάχνουν για  "μπαμπακόσπορο". Το κακό είναι ότι το "μπαμπάκι" δεν ευδοκιμεί στο Καπανδρίτι.

Μην ταλαιπωρείτε τους κατοίκους δώστε 20.000 χιλ ευρώ και σε πέντε ημέρες οι κάτοικοι θα αποκτήσουν πρόσβαση στα σπίτια τους και θα αποκατασταθεί η νομιμότητα της  διανομής του 1933.Αρκετα δώσατε εσείς και οι προηγούμενοι να φτιάχνεται ένα ανύπαρκτο δρόμο επενδύοντας στη καταστροφή.

Το Καπανδρίτι έχει δύο Αντιδημάρχους και ο ένας μάλιστα τεχνικών έργων και πολιτικός μηχανικός, μην τους εκθέτεται...........εκτός και αν τους αρέσει.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: