Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Δήμος Ωρωπού:Μία κυνικότατη παραδοχή

-Μια κυνικότατη παραδοχή-αποκάλυψη!!!!!!!!!!Aποκάλυψη δεν είναι!!!!....φόβος είναι!!!!
Να γίνω εγώ γλάστρα του τάδε;;;;;;αφού ότι και να γίνει ο Θωμάς σε κάθε χωριό,το πολύ να εκλέξει ένα Δημοτικό σύμβουλο στη καλύτερη των περιπτώσεων!!!!!!

-Τι κάνουμε σε πρώτη φάση;;;;;τους καλοπιάνουμε τους φευγάτους-φιλόδοξους-αγωνιούντες νυν Δημοτικούς Συμβούλους με παραινέσεις,αφού ταυτόχρονα χρυσώνουμε το χάπι της παραίνεσης-παρότρυνσης-εκβιασμού με μια επίθεση στη Δυναμική Πολιτεία!!!!!
Το πρόβλημα δεν το έχει η Δυναμική Πολιτεία,το πρόβλημα βρίσκεται στο "Πρώτα ο Δημότης-η Πάρτη μας"!!!!!αυτοί έχουν τα κλειδιά της πόλης!!!!
-Και καλά δυο λόγια για το "όραμα καταστροφής" έστω και επαινετικά δεν έχετε;;;;;κανένα!!!!
-Για να μην μακρηγορώ,εδώ επιστρατεύεται ο φίλος μου ο Πάκης να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά,όχι με τη λαβίδα ψησίματος ,αλλά με τη πένα του.....το κακό-καλό είναι η αδυναμία-εμπειρία να περιτοιχίσεις τους φευγάτους με μία πένα !!!!Τους φιλόδοξους-αγωνιούντες-φευγάτους νυν Δημοτικούς συμβούλους δεν τους μαντρώνεις με την αναγνώριση ενός προβλήματος που έχει η παράταξη του Θωμά για τη συγκρότηση ενός αξιόμαχου ψηφοδελτίου!!!
-Να και η χθεσινή επιστολή-απόσπασμα(όχι εκτελεστικό,χαιδευτικό) του Πάκη. Αυτό είναι η αναγνώριση τους ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ!!!!!!
Προς ωρωπαίους Πάκη επιστολής  το ανάγνωσμα!!!!!!!............ Είναι αυτοσκοπός μιας Εκλογικής διαδικασίας η Εκλογή,ή η κατάθεση της γνώμης και της άποψης σου;Υπάρχουν άραγε συμπολίτες μας με επίπεδο και καλή πρόθεση, που θα θυσιάσουν την ποιοτική και στιβαρή λύση ,μπροστά στην δικιά τους εκλογή και το προσωπικό τους συμφέρον;Και ακόμα και αν αυτοί ή κάποιοι από αυτούς υποκύψουν, υπάρχουν νοήμονες πολίτες που θα θυσιάσουν το αύριο το δικό τους και των παιδιών τους , προκειμένου να υποστηρίξουν μια εκ των προτέρων χαμένη και αναγκαστική υποψηφιότητα;                                                                                                           Όχι βέβαια, δεν υπάρχουν ούτε οι μεν , ούτε οι δε.
-Την επομένη εβδομάδα σας έχων μια έκπληξη!!!αφορά το facebook!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: