Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

Δήμος Ωρωπού:οι αρχονταίοι!!!!

Oι Αρχονταίοι!!!!!!!Άδεια πουκάμισα!!!
-Ζουν ανάμεσα μας ή ζούμε ανάμεσα τους.Έχουν το δικό τους κώδικα επικοινωνίας,τους δικούς τους ανθρώπους,τους δικούς τους νόμους. Προς τα έξω φαίνονται πάντα φιλικοί,καλοί και πρόθυμοι. Δουλεύουν για το καλό όλων μας(σας) και πρέπει να επιλέγονται με γνώμονα αυτό ακριβώς το "καλό".Είναι οι τοπικοί μας άρχοντες,οι απανταχού Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι,Σύμβουλοι και Ακόλουθοι!!!!!Αυτοί οι
κύριοι,που έρχονται σήμερα,για άλλη μια φορά,να διεκδικήσουν την επανεκλογή τους,στις θέσεις από τις οποίες "επιθυμούν να προσφέρουν"!!!!!
-Η λέξη "δήμαρχος" συνδέεται συνειρμικά με μια άλλη λέξη: τη λέξη"ΕΡΓΑ".Γίνεσαι Δήμαρχος,όταν υπόσχεσαι "έργα!!!παραμένεις όταν κάνεις "έργα".......και όχι αναθέσεις!!!! και φεύγεις όταν δεν κάνεις "έργα"...καλό ταξίδι!!!!
-Έχουμε και κάτι παράξενους τύπους που αναγορεύονται και αυτοανακηρύσσονται σε τοπικούς φεουδάρχες. Όλα για το "καλό των δημοτών",χρησιμοποιώντας τα χρήματα του Δήμου για εξωραϊσμούς που εξυπηρετούν μόνο την επανεκλογή του Δημάρχου(είπαμε με "έργα" ....απευθείας αναθέσεις ....για το  δικό μας καλό) και σε συνδυασμό με την πάρτη τους!!!!
Η αίσθηση όλων των δημοτών είναι μια: πρόκειται  για ανθρώπους για λίγα έως ελάχιστα τυπικά προσόντα που χρησιμοποιούν την αυτοδιοίκηση για την κοινωνική τους ανέλιξη ή και το βιοπορισμό τους ακόμα. Άνθρωποι από το πουθενά,ανεπάγγελτοι αναζητούν καταξίωση και ρόλο στα δημοτικά δρώμενα.
Τι να περιμένει κανείς από αυτούς ;;;;όραμα και σχέδιο για το τόπο;;;;Οι περισσότεροι,όχι μόνο δεν έχουν συνολική εικόνα για τα δημοτικά πράγματά,αλλά δεν γνωρίζουν που πέφτουν οι κοινότητες. Μπροστάρηδες-μαϊντανοί στα γλέντια της πλαστικές καρέκλας.
Αυτοί οι μαϊντανοί-κομήτες,είναι καιρός να επιστρέψουν στην ανυπαρξίας τους.Ο Δήμος Ωρωπός σήμερα,θέλει ανθρώπους επιτυχημένος στη δουλεία τους,άνθρωπος με σπουδές στις νέες τεχνολογίες,σπουδές στο πρωτογενή τομέα,γνώση στο τουρισμό και μεράκι.


               

Δεν υπάρχουν σχόλια: