Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Τό "όλον" ΠΑΣΟΚ στο Δήμο Ωρωπού

'Ερε γλέντια!!!!!!!!!!Πάμε όπως παλιά!!!!Όλοι μαζί!!!!!!Ποτέ δέν είναι αργά!!!!!!!
Αν.....λέω αν,ο κ.Βασίλης Οικονόμου το 2006 στίς Δημοτικές εκλογές στον τότε Δήμο Ωρωπίων είχε επιλέξει να βοηθήσει- στηρίξει τον κ.Μέξη, Ο  κ.Γαβριήλ θα είχε εκλεγεί Δήμαρχος;;;;;;;;;;;;;;;Μάλλον όχι.Απλά ιστορική αναδρομή!!!

              ΑΠΟΤΕΛΑΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2006

ΥποψήφιοςΨήφοι%ΈδρεςΨήφοι%Έδρες
Γαβριηλ Γεωργιος του Δημητριου 2.07339,5642.75856,256
Μεξης Σπυριδων του Γεωργιου 1.73733,1532.14543,752
Οικονομακος Ιωαννης του Παυλου1.43027,292
: Εκλέγεται, : Απερχόμενος-η

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μολις Ειδαν την Κατρακυλα που Πλησιαζει!!!!! οι Συντροφοι Ξανασμιξαν!!! σαν τα Αηδονια.......Το ΠΑΣΟΚ.... ειναι Εδωωωω ενομενο;;;; Δυνατο.....Δεν καταλαβαν ομως ορισμενοι οτι Το Πουλακι!!!! Πεταξε....και εγινε ο μεγας ΣΥΡΙΖΑ!!!!! Ο Λαος τους βαρεθηκε και πολυ καλα εκανε!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Συριζεοι προσεξτε απο την πολυ φορα που πηρατε θα σκισετε κανενα καλσον το μνημονιο τι θα το κανετε μας εχετε μπερδεψει.Οσο για τα Πασοκια που αναφερεσαι και το ανταμωμα που εγινε,λυσε μου σε παρακαλω μια απορια ποιος απο τους δυο ειναι Πασοκος γιατι απο οτι γνωριζω ο ενας εξ΄αυτον εχει αλλαξει μεσα σε τρια χρονια τρεις πολικους σχηματισμους και ενδεχεται και τεταρτος.Μακρια απο συντροφια αυτα μας οδηγησαν εδω.Παλι συντροφια θα ψηφισουμε,βρειτε τα πρωτα μεταξυ σας και σε 50 χρονια θα σας δωσουμε την οποια ΕΛΛΑΔΑ εχει απομεινει απο τα σημερινα σας λαθη να κυβερνησεται.

Ανώνυμος είπε...

Δεν πειράζει Κωστακη θα σου περασει