Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Αποκλειστικό για την συνεργασία της ΔΗΣΩ με τήν"Δυναμική πολιτεία"

Το αύριο δεν χτίζεται με φθαρμένα υλικά
-Σε κοινή συνέντευξη τύπου την Κυριακή  ο κ.Οικονόμου με τον κ.Γιασημάκη θα εξηγήσουν το πλαίσιο της προγραμματικής τους συμφωνίας.Είχα γράψει η ΔΗΣΩ ψάχνει για "τράγο"....αν και η "δυναμική πολιτεία"είναι και αυτή γένους θηλυκού "τράγος"τελικά δεν βρέθηκε!!!!!!!!αρα ο γάμος θα έχει και τα προβληματάκια του....πλέον του συμφώνου συμβίωσης!!!!!!!
-Στη κοινή συνέντευξη,σύμφωνα με πληροφορίες θα παρευρεθούν και θα χαιρετίσουν την προσπάθεια,ο κ.Ψαριανός από την ΔΗΜΑΡ με τον κ.Μπίστη,εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ,θα παρευρεθούν ο κ.Παπαηλίας,η κ. Χριστοφυλοπουλου και ο "Άκης"αν έχει καταφέρει να πάρει ολιγόωρη άδεια από τις φυλακές Κορυδαλλού!!!!!!!!!!!!Αν δεν τα καταφέρει θα στείλει μήνυμα!!!!!!!!
Σε αυτή τη συνέντευξη ο κ.Οικονόμου είμαι σίγουρος,για το καλό του Δήμου Ωρωπού, θα απαντήσει πως κατάφερε να έχει παρουσιαστεί σε μόλις "δέκα" συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου.
Στον κ.Γιασημάκη θα δοθεί η δυνατότητα μέσα από την συνέντευξη να γνωρίσει την αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Κοινότητας Καπανδριτίου και πολύ πιθανόν να ακούσει και τα προβλήματα των κατοίκων γιατί εδώ και τρία χρόνια δεν είχε τη τύχη,ούτε τήν διάθεση να την επισκεφθεί!!!!!!

13 σχόλια:

ευρυνόμη είπε...

Σπάει κόκαλα!

Ανώνυμος είπε...

Ε....ρε γελια ευτυχως που υπαρχει και Ο Κολοτουμπας ρε αυτο το παιδι ειναι παντοτε μπροστα απο τα γεγονοτα λετε να πηγαινει σε χαρτοριχτρες και καφετζουδες.Βουλωμενο γραμμα διαβαζει.Θα ανακοινωσει την Κυριακη συνεργασια με την "Δυναμικη Πολιτεια."Ειναι αργα για ψηφοφορους εκει μεσα για τις βουλευτικες λεω? Εχει καιρο να δει τι θα κανει για τις τοπικες νεος ειναι ακομα,παντως ΓΙΩΡΓΟ ΕΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΤΣΙΛΙΑ μια και ηρθε στο μαγαζι σου.Το νου σουυυυυυυυυυυυ?????????????

Δημήτρης Κόλλιας είπε...

ΤΟ ΓΑΡ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΔΗΜΟ [ΜΑΣ] ΓΕΝΝΑ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ

Δημήτρης Κόλλιας είπε...

ΤΟ ΓΑΡ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΔΗΜΟ [ΜΑΣ]
ΓΕΝΝΑ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ
ΑΦΙΔΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΟΜΟΦΩΝΑ? ΣΙΓΟΥΡΑ? ΜΗΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΡΘΗΚΕ ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥΣ? ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ! ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ!!

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΠΝΗΣΤΕ Ν´ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.....ΠΡΩΤΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΜΑΣ.....

Ανώνυμος είπε...

Ότα λέτε να αλλάξουμε το πολιτικό σκηνικό της χώρας τι εννοείτε;
Oτι εμάς που δεν ψηφίσαμε ποτέ τον Παπαηλία, την Χριστοφυλοπούλου και τον Άκη, και τον Μπίστη, που έχουμε κάνει σπουδές, είμαστε άφθαρτοι, δεν έχουμε γίνει αποδέκτες σε ρουσφέτια και μίζες θα μας βάλετε Αρχηγούς;;

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε....05:24 ναι έχεις δίκιο....ΑΦΘΑΡΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ οι οποίοι να σκέφτονται και να πράττουν για το ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ....

Ανώνυμος είπε...

Μπουλεκο κοιτα και παρε το λιτσα αγκαλια

Ανώνυμος είπε...

Ρε Μπουλέκο γιος σου παίρνει λιωμένα ; Να του πεις ότι εσύ είσαι από τους πρώτους τσανακογλυφτες και μιζαδορους του ΠΑΣΟΚ και προσχωρήσες τώρα σε εμάς γιατί μυριστικες ψητό.

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση για 09:14......ρε ΜΕΓΑΛΕ γιατί τα έχεις βάλει με τον μικρό Μπουλέκο; Από περιέργεια ρωτώ!

Ανώνυμος είπε...

Απο την κοινη συνεντευξη των Γιασημακη- Οικονομου για την "φερομενη" συνεργασια τους προκυπτει,οτι ο Οικονομου θα ειναι Δημαρχος και ο Γιασημακης συνεργαζομενος αυτο κρατηστετο θα χρειαστει μετα της εκλογες.Δηλωσε ο κ Οικονομου οτι λεφτα υπαρχουν απο κονδυλια του ΕΣΠΑ για τους Δημους και οτι νυν Δημ. Αρχη δεν προεβει να τα διεκδεικηση διοτι ητο ανικανοι.Γιατι δεν κανατε κ.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ εκεινες τις ενεργειες που σας παρεχεται θεσμικα να μην χαθουν και να ερχεσθε σημερα μετα απο τρια χρονια να αναγγειλεται με υφος βαρωνου οτι θα βοηθησετε τον κ.Γιασημακη προς την σωστη κατευθυνση;Αρχισανε τα "θα" αυτο λεγεται υπευθυνη πολιτικη.Κυριε Γιασημακη στην Διοικηση του Δημου θα ειναι αιρετοι και στελεχοι των παραταξεων η και εκτος των τειχων παρα τρεχαμενοι συμβουλατορες που γνωριζω οτι θα αξιοποιηση ο κ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ με το προσχημα την εμπειρια και μονο,με το αζημιωτο εννοω με παχηλους μισθους,σε θεσεις που θα επιλεξει ο ιδιος;Στη συνεντευξη φανηκε διαπλατα την ενεργη συμμετοχη του στα δρωμενα του ΔΗΜΟΥ οτι θα "βοηθησει" προς πασα κατευθυνση για το "καλο" του Δημου.Εχουμε ματια και αυτια σε λειτουργια.Ενας σκεπτομενος Πολιτης.Ευχαριστω στον Blogger.

Ανώνυμος είπε...

Απαντηση ο/η 16/10/2013 1:33μμ απο ΜΠΙΣΜΠΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ Αυτο που γραφεις "ομοφωνα? "σιγουρα? και οτι η αποφαση παρθηκε ερημην τους το λεμε με ονοματεπωνυμο ετσι εχει αξια εγω οτι ειχα και εχω να πω θα το γραφω με το ονομα μου αυτο που πιστευω.Γραφτο λοιπον για να δουν οτι δεν ειναι μονο ο Μπισμπικης που αμφισβητη τις διαδικασιες και να σταματησει ο κ.Οικονομου να λεει παρθηκε η αποφαση "ΟΜΟΦΩΝΑ".