Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Κατώτερη των περιστάσεων η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Καπανδρίτι

Οι κάτοικοι απόντες απο την ομιλία-ενημέρωση  του Μηλίου στο Καπανδριτι!!!!ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;;
 Ο γιαλός δεν είναι στραβός ,απλά τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στραβά αρμενίζουν.
Η  ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ  των τοπικών στελεχών,στα κοινωνικά δρώμενα της περιοχής είναι δεδομένη.
Που είναι τα δίκτυα αλληλεγγύης;;;;;;;;;;;Που είναι η καθημερινή τους επαφή με τον κόσμο;;;;;;;;;
Είναι δυνατό να οργανώνεται εκδήλωση με τη συμμέτοχη ενός εκ των τριών υπευθύνων του οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ  και η αιθουσα να έχει "πενήντα" όλους και όλους!!!!
Ο ΣΥΡΙΖΑ στις Δημοτικές Κοινότητες Αφιδνών,Πολυδενδρίου,Καπανδριτίου,και Βαρνάβα στις τελευταίες εκλογές αναδείχθηκε σε πρώτη δύναμη!!!!!!!!!!!Ξέρετε σε τη πληθυσμό 15.000 χιλ.κατοίκων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η κοινωνία δεν μπορεί να περιμένει!!!!!!!!!!! αν  κάποιοι πιστεύουν στη λογική του ώριμου σύκου είναι νυκτωμενοι .Η "αριστερόστροφη  αμπελοφιλοσοφία " είναι για ανθρώπους με γεμάτο στομάχι!!!!!!!
Οι κάτοικοι υποφέρουν,είναι άνεργοι,άφραγκοι και πεινασμένοι.....σας θέλουν κοντά τους!!!!!!μην τους απογοητεύεται 






13 σχόλια:

ευρυνόμη είπε...

Ίσως έχεις δίκιο, ίσως άδικο Κύριε Κώστα. Η φωτογραφία Νο 3 δείχνει γεμάτα στομάχια και γέλια μακριά από κάθε ανησυχία δικιά σου ή έστω δικιά μου.Και τίποτα σε αυτή ή στην άλλη ζωή δεν είναι τυχαίο.

Ανώνυμος είπε...

ta xas ses kai sy vre o paragontas tou trexagirevopoulou

Ανώνυμος είπε...

Και που να δεις στις δημοτικές εκλογές τι θα πάθετε λαμόγια πασοκια του ΣΥΡΙΖΑ

Ανώνυμος είπε...

— Για δουλειά που γίνεται από την ΕΛ.ΑΣ. και την ΕΛ.ΣΤΑΤ.!!!!!!
— Και το χειρότερο??? Θέλετε να δείτε ποιά είναι αυτή η ΜΚΟ??? Μια επικερδέστατη… οικογενειακή επιχείρηση…
— Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι καταγγέλλει ο Νικήτας Κακλαμάνης γι αυτό το απέραντο τσίρκο που συμβαίνει στη χώρα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο σημείο του Βίντεο που ξεκινά από το 12:35 και μετά. Τα λέει όλα… Δείτε τι απολαμβάνει η οικογένεια Κατσαδώρου για να μετρά τους συμπολίτες μας που αυτοκτονούν από δυστυχία…
— «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ»
— Το μνημόνιο γίνεται θηλιά στο λαιμό των Ελλήνων. Κάθε μέρα τουλάχιστον ένας άνθρωπος αυτοκτονεί λόγω των οικονομικών προβλημάτων και της αδυναμίας να θρέψει την οικογένεια του…
— Και η κυβέρνηση απαντά στη θλιβερή αυτή κατάσταση επιδοτώντας ΜΚΟ για να καταγράφουν τους τραγικούς αριθμούς γραμμένους με αίμα στη «μαύρη» μακριά λίστα.
— Ένας ακόμη άνθρωπος έβαλε τέλος στη ζωή του μη μπορώντας να αντιμετωπίσει τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε. Πρόκειται για έναν 59χρονο αγρότη από την Αμαλιάδα, πατέρα τριών παιδιών. Κρεμάστηκε από μία ελιά, 100 μέτρα από το σπίτι του. Τον βρήκαν τα ίδια του τα παιδιά.
— Ο ένας μάλιστα γιος του είχε πάρει άδεια από το Στρατό όπου υπηρετεί για να επισκεφθεί την οικογένεια του. Αντίκρισε τον πατέρα του νεκρό. Οικογενειάρχης, άνθρωπος εργατικός που προσπαθούσε να ανταποκριθεί στις καθημερινές απαιτήσεις. Με το μνημόνιο και την πολιτική της κυβέρνησης ωστόσο δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα. Προειδοποίησε τον ανιψιό του λέγοντας πώς δεν αντέχει άλλο.
Σήμερα ο αγρότης από την Αμαλιάδα, χθες ένας ακόμη επιχειρηματίας από την Κρήτη. Μακριά η λίστα των αυτοκτονιών και όσο περνούν οι μέρες μεγαλώνει ακόμη περισσότερο. Δεν περνά ούτε μέρα χωρίς αυτοκτονίες. Σίγουρα γίνονται δύο ή τρεις. Απλά δεν γίνονται γνωστές, λόγω και της θρησκείας.
Τα επίσημα στοιχεία δείχνουν αύξηση 43% από το 2007 έως το 2011. Το 2007 είχαμε 328 αυτοκτονίες και το 2011 477 αυτοκτονίες. Μέχρι σήμερα όμως ο αριθμός αυτός έχει αυξηθεί δραματικά. Στοιχεία αναφέρουν πώς από την αρχή της οικονομικής κρίσης ξεπερνούν τις 3.000 οι αυτοκτονίες.
Κι όμως κάποιοι «θησαυρίζουν» για να τις καταγράφουν με τις πλάτες της κυβέρνησης. Η ΜΚΟ «Κλίμακα» της ομάδας Κυρ. Κατσαδώρου πήρε 600.000 ευρώ για να… καταγράφει τις αυτοκτονίες. Το ποσό αυτό είναι μόνο για το 2011. Προβλέπονται και άλλες πιστώσεις. Κι αυτό τη στιγμή που τόσο η ΕΛΣΤΑΤ όσο και η Ελληνική Αστυνομία καταγράφουν τις αυτοκτονίες. Απο εκει άλλωστε λαμβάνει τα στοιχεία κι η ΜΚΟ.
Και βέβαια δεν είναι η μόνη. Πολλές ΜΚΟ, στις οποίες εμπλέκονται και πολιτικά πρόσωπα ή συγγενείς τους λαμβάνουν επιδοτήσεις και τεράστια ποσά μέσω ΕΣΠΑ για να καταγράφουν το δράμα του Ελληνικού λαού.

ευρυνόμη είπε...

Λίγο πρίν είναι αργά και Αρκετά μετά τις Χαρούλες!
evrinomioropou.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Nτινο μου μην σκας για τα εκκολαπτωμενα και νυν ΛΑΜΟΓΙΑ. Αυτα εχουν λυση τα προβληματα τους.ΥΓ Αν κυβερνησουν και τα κανουν σκ.....θα πεσουν μεσα οι ιδιοι, να ξερουν ομως οτι αυτοι θα φανε το ξυλο της αρκουδας απο τον ΛΑΟ.Το ναι μεν αλλα για το "ΜΝΗΜΟΝΙΟ" Αυτο το πηγε-ελα USA ARXIZOYN KAI KANOYN TAMEIO.

Ανώνυμος είπε...

Ξυπνατε? η ΜΚΟ δεν ειναι τιποτε αλλο απο παραμαγαζο του συστηματος.Αν δεν εισαι δικος τους δεν μπαινεις εκει με τιποτα.ΥΓ Τωρα που θα μπει το ΣΔΟΕ Στην Χρυση Αυγη θα "ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ" ο τοπος, ετσι οπως πανε νομιζω ηθελημενα μας οδηγουν εκει.ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΤΗ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Τοπικό στέλεχος ειναι και ο γιος σου μπουλεκο η το υπολογίζεις σαν μεγαλοστελεχος

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ......ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ´ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ´...ΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ....ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ;;;;;;...ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 3.000 ΨΥΧΕΣ....και ΕΣΥ 11:03 ασχολήσε με τον κάθε άνθρωπο που θέλει να ξεκινήσει ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ;;;;;; Σταματήστε να ´πολεμάει ο ένας ΕΛΛΗΝΑΣ τον ΑΛΛΟ......ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ώς ´ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ αλλά όπως συνεχίζουμε πολύ σύντομα θα ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝΕ 150%.....

Ανώνυμος είπε...

Ανύπαρκτη Κυβέρνηση....Ανύπαρκτος ΛΑΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γεωργία είπε...

1) Εσύ Κώστα που ήσουν όταν έγινε η εκδήλωση και στην προσπάθεια της επιτυχίας της; Πόσους κατοίκους έστειλες εσύ στην εκδήλωση αυτή;
2) Ποιό δίκτυο Αλληλεγγύης πρότεινες και βοήθησες στην υλοποίησή του;
3) Που ξέρεις εσύ τι γίνεται στην τοπική οργάνωση ενώ είσαι πάντα απών; Πότε πρότεινες ποτέ το παραμικρό;
4) Ντροπή σου για τη φωτο με προσωπικές στιγμές συντόροφων(τους αποκαλώ έτσι γιατί εγώ έχω παλέψει μαζί τους) στην ταβέρνα και ειδικά συν/φων που παλεύουν καθημερινά όχι για να βολέψουν κάπου την οικογένειά τους αλλά για όλους μας, έχοντας ιδεολογία και κυρίως ΗΘΟΣ! Και εσύ τους αντιπαραθέτεις με τους "χορτασμένους" ανθρώπους αγωνιστές που έχουν διακινδυνεύσει στη ζωή τους (διωκόμενοι για συμμετοχή κίνημα διοδίων).
5) Που ήσουν εσύ στα κινήματα της περιοχής (Διόδια, Χαράτσι);
6) Που είσαι στις συνελεύσεις της νέας δημοτικής κίνησης που παλεύουμε μαζί με άλλους ανθρώπους και εκτός ΣΥΡΙΖΑ και δεν ανέφερες τίποτα γι' αυτό;
7) Όφειλες να παρουσιάσεις στην οργάνωση τα θέματα που έχεις να παλέψεις γι'αυτά κι όχι να τα εκθέτεις με αυτό το χυδαίο και απαράδεκτο απ' όλες τις απόψεις τρόπο.

Και επειδή είμαι επώνυμη και δεν μ' αρέσει να κρύβομαι, είμαι η Γεωργία Νικητοπούλου και λυπάμαι αλλά και θύμωσα γι' αυτά που διάβασα.

Γεωργία είπε...

Ελπίζω να το δημοσιεύσεις

κωστας είπε...

Η κριτική κάποιους νέους κατοίκους στη περιοχής μας τους ενοχλεί!!!!!!!!!!!!
Είμαι παρών στα τοπικά προβλήματα της περιοχής από μικρο παιδάκι και αργότερα,οταν έκανα οικογένεια .Η οικογένεια μου και εγω έχουμε την πορεία μας.Με όλα τα θετικά και όλα τα αρνητικά.....κριτική για την πορεία της οικογένειας αλλού και οχι στην οικογένεια Μπουλέκου.
Οι φωτογραφίες γιατί σας ενοχλούν;;;;;;οι ταβέρνες είναι δημόσιος χώρος,δεν είναι κρυφό σχολειό. Όταν εμείς και η Αργυρό μαζέψαμε 1500 υπογραφές για τα χαράτσια κάποιοι σφύραγαν κλέφτικα.
Σε ότι αφορά τα κοινωνικά δίκτυα μάλλον,με επιβεβαιώνεις,είσαι αλλού!!!!!!μάλλον δεν γνωριζεις !!!!!!
Ο Μπουλέκος δεν κρύβεται πίσω από δήθεν πρωτοβουλίες Δημοτών,είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ,αν κάποιοι κρύβεστε πίσω από πρωτοβουλίες,αυτές δεν χαρακτηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά εσάς..
Τη δεξαμενή πετρελαίου την έχω γεμάτη.
Για τελευταία φορά δημόσια.Δεν πρόκειται να επανέλθω.