Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Tο όνειρο του Βασίλη Οικονόμου!!!!!!!!!!!!!!


Μάιος του 2010........!!!!!!!!!!να τι κάνει ένα όνειρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Δεν είναι λίγες οι φορές που τα έδρανα της βουλής γίνονται μαξιλάρια να αποκοιμηθούν τα κουρασμένα παλικάρια .......

Η δασκάλα του Δημοτικού σχολείου προσπαθεί να πάρει απουσίες.....τα παιδάκια είναι ανάστατα... αρχίζει να φωνάζει με αλφαβητική σειρά τους μικρούς μαθητές....Οικονόμου Βασίλης..... 

παρών κυρία!!!!!!!!Και μετά ξύπνησε.... από την διαγραφή του ΓΑΠ.....ένα όνειρο τρελό.... όνειρο απατηλό!!!!!!! Έφτασε η στιγμή να διορθωθεί το λάθος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Βασίλης Οικονόμου, ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, κολαούζος του Σαμαρά

 

Σχόλιο attikanea: Από το ηχηρό "ΟΧΙ" στο πρώτο Μνημόνιο, που τον... ηρωοποίησε, στο... "ΝΑΙ" και του έδωσε την δυνατότητα να επανεκλεγεί, στον οριστικό θάνατο της χώρα μας και χώρας του (αυτό το.. "χώρας του", μην το δέσετε).

Κάτι ήξεραν στον Δήμο Ωρωπίων που ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ούτε για Δήμαρχο.

ΒΡΕ ΟΥΣΤ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ!


Θα σκεφτώ τι θα κάνω, αν η τελική στάση του κόμματος , για την ψηφοφορία, είναι το  «όχι» και  όχι το «παρών», είπε στην εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή, στον Real fm, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, Βασίλης Οικονόμου.
Ο κ. Οικονόμου, ανέφερε ότι θα σεβαστεί την απόφαση που θα πάρει το κόμμα του για την ψηφοφορία των μέτρων, «μέχρι το παρών». Στην περίπτωση που στην Κεντρική Επιτροπή και η Κοινοβουλευτική ομάδα, στη συνεδρίαση της Δευτέρας, θα αποφασίσει.. «να πει όχι» σε όλα τα μέτρα, «τότε θα δω τι θα κάνω», είπε ο κ. Οικονόμου, που άφησε ανοικτό το θέμα να μην συμμορφωθεί με την απόφαση του κόμματός του.
Συμπλήρωσε, ότι αν το δίλλημα ήταν ΝΑΙ ή ΟΧΙ, προσωπικά θα ψήφιζε ΝΑΙ. Κανένα θέμα, βέβαια δεν έχει ο Οικονόμου για τις περικοπές σε συντάξεις, μισθούς, όπως βέβαια και η υπόλοιπη ΔΗΜΑΡ, αλλά δεν έχει και κσνένα πρόβλημα με εργασιακούς νόμους τύπου Ζιμπάμπουε......Τέλος για τους συναδέλφους του της ΔΗΜΑΡ, που λένε να ψηφίσουν ΟΧΙ, λέει ότι έτσι δεν σέβονται την επιλογή της συγκυβέρνησης, και θα ταίριαζε για αυτούς να είναι στον ΣΥΡΙΖΑ.



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TOYLAXISTON AYTOS OPΟΥ POLITEYETAI EKLEGETAI. OSO GIA TON DHMO AS EINAI KALLA OI FILOI.........TOY KAI AYTOI POY TOYΣ EIXE BOΗΘΗΣΕΙ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε πλάκα μας κάνετε? Αυτός θα πουλήσει και την μάνα του ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΦΙΛΕ ΤΩΝ 8.24 ΜΜ , ΟΤΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΑΡΕΙΑ ΛΟΓΙΑ , ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΛΕΙΦΕΣ!!!!!!! ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΄'' ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ '' κε ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ....