Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Ενοικίαση Αθλητικών Σωματείων......!!!!!

Η οικονομική ασφυξία....... των ερασιτεχνικών σωματείων  οδηγεί στην εκμίσθωση.... σφραγίδας και ιστορίας.... ή μήπως υπάρχουν συναλλαγές.

Αγαπητοί φίλοι,ο ερασιτεχνικός αθλητισμός απευθύνεται στο πιο ευαίσθητο κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας,τη νεολαία,η οποία μαστίζεται από την ανεργία,τα ναρκωτικά και τη συνολική έλλειψη αξιών.
Στη σημερινή δύσκολη οικονομική κατάσταση της χώρας μας ,παντού υπάρχουν περικοπές,ιδιαίτερα  στην οικονομική ενίσχυση του ερασιτεχνικού αθλητισμού,υπήρχαν όμως και υπάρχουν άνθρωποι,που κάτω από τέτοιες αντίξοες συνθήκες δεν το βάζουν κάτω.Είναι άνθρωποι-παράγοντες των αθλητικών σωματείων,οι οποίοι αφιερώνουν σημαντικό από τον ελεύθερο τους χρόνο,και συχνά αρκετούς οικονομικούς πόρους για να στηρίξουν το σύλλογο της γειτονιάς τους και του χωριού τους.Είναι αυτοί οι άνθρωποι  που παράγουν τόσο αθλητικό αλλά και εξ ίσου κοινωνικό έργο.Είναι οι άνθρωποι που με κόπο και τις οικονομίες τους δίνουν στα παιδιά μας τη δυνατότητα να ασχοληθούν με οργανωμένο τρόπο με τον αθλητισμό και μέσω αυτού να αναπτύξουν ικανότητες σωματικές αλλά κυρίως πνευματικές.
Η κοινωνία έχει την ηθική υποχρέωση να στηρίξει την ερασιτεχνική πλευρά του αθλητισμού και το έργο αυτών των ανθρώπων.Είναι τραγικό να οδηγούμε ανθρώπους με προσφορά στον ερασιτεχνικό αθλητισμό σε ανήθικες οικονομικές συναλλαγές,αμαυρώνοντας τόσο την προσωπική τους διαδρομή άλλα και την ιστορία των συλλόγων. 
 Φαινόμενα οικονομικής συνδιαλλαγής των διοικήσεων  των σωματείων με ιδιώτες 
 με στόχο το κέρδος και τη νομιμοποίηση εσόδων δεν αποτελεί αθλητική
 δραστηριότητα  αλλά "ΠΑΡΆΓΚΑ" 
Αν επιθυμούν τα σωματεία έχουν τη δυνατότητα να διοργανώνουν κάθε είδους 
εκδηλώσεων, όπως στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία και να μην
 εμπλέκονται στα γρανάζια του "ΜΑΎΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ". Κανείς δεν έχει το
 δικαιωμα να ξευτιλίζει την
 ιστορία και την διαδρομή ιστορικών σωματείων για 
μερικά "ευρουλάκια..."εκμισθώνοντας την σφραγίδα.
Πριν μερικά χρόνια.......για το πανηγυράκι ενός φίλου μου..........
είχε γίνει το έλα να δεις........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το δημοσίευμα αποτυπώνει πλήρως την πραγματικότητα.Ο ΒΕΛΝΤΑΝΙΩΤΗΣ και κάποιοι άλλοι,που σήμερα τα παιδιά τους είναι στη διοίκηση της ομάδος , όταν ο Μίμης ο Οικονόμου με τον Ανδρέα το Μαντα είχαν κανει πανηγύρι με τη σφραγίδα της ομάδας τους ξεφτίλιζαν όπου και αν βρισκόντουσαν.... έχει κάτι αλλάξει. Απλά τότε ήταν πρόεδρος ο Ανδρέας ο Μαντας και τώρα είναι ο ανιψιός του. Ξέχασα τον κ.Παπαναγιωτου το εξαπτέρυγο της Κελιδου.

κωστας είπε...

Είσαι πολύ ενημερωμένος.Κάποι σήμερα πρεπε να ντρέποντε
Η ιστορία δεν είναι κάτι δικό μου και κάτι δικό σου είναι μια και συγκεκριμένη.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΝ ΑΥΛΩΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ.ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΝΟΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΞΥΛΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?
ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΚΑΛΑΣ ΩΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΗΞΕΙ ΤΑ Α....Α.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΩΡΩΠΟΥ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΥΠΙΚΑ-ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΞΥΛΟΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.
ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΚΟΥΤΟ-ΛΙΤΣΑ -ΔΕΔΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΩΝ.
ΡΕ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Ο ΞΥΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ?
η

ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ 'ΔΟΥΛΕΙΑ' ΤΟΥ ΚΑΛΑ.

ευρυνόμη είπε...

Καλά λόγια!