Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Για τον Αντιδήμαρχο Αυλώνα κ.Παπαγιάννη!!!!!!

Αγαπητέ αντιδήμαρχε Αυλώνα, Κύριε Παπαγιάννη Αγαπητέ αντιδήμαρχε ύδρευσης, Κύριε Λάμπρου.
Πριν αναγκασθώ να δημοσιεύσω επιστολή σχετικά με θέματα ύδρευσης στον Αυλώνα,θα ήταν φρόνιμο εκ μέρους σας να κάνετε τις όποιες ενέργειες για την επίλυση του προβλήματος.........ξέρετε εσείς.............Δεν θέλω να μιλήσω για μαφία στην ύδρευση του Αυλώνα!!!!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΥΛΩΝΑ ΚΑΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΜΑΦΙΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΦΙΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ . ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΣΙΑ ΒΓΕΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ! ΠΡΟΣΕΧΕ ΕΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΟΛΙ ΘΑ ΠΩ ΕΓΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ


ΣΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ . ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ .

κωστας είπε...

Ευελπιστώ, ότι τόσο ο κ.Παπαγιαννης , όσο και ο κ.Λαμπρου να λάβουν μέτρα εντός της σήμερον. Αύριο θα είναι αργά.Η επιστολή έχει σταλεί τόσο στον κ. Δήμαρχο, αλλά και στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και την κάνουν γαργάρα.....
ΛΎΣΤΕ ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΏΠΟΥ ΣΤΟΝ ΑΥΛΏΝΑ.... ΣΉΜΕΡΑ.!!!!

κωστας είπε...

Διαπιστώνω οτι στον Αυλώνα υπάρχουν διάφορα θέματα τα οποία χρειάζονται διερεύνηση. Έλαβα πολλά μηνύματα σε σχέση με τον Δασικό Συνεταιρισμό Αυλώνα.Δεν μπορώ να δημοσιεύσω κανένα διότι είναι ανώνυμες καταγγελίες και απευθύνοται σε συγκεκριμένους ανθρώπους του Αυλώνα. Δεσμεύομαι να δημοσιεύσω την οποία καταγγελία με ονοματεπώνυμο.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΥΛΕΚΟ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΛΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ- ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ- ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΥΛΩΝΙΤΕΣ ΤΙ ΛΕΝΕ;ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΚΑΤΙ Η ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΥΛΩΝΑ; ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΤΕ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΠΟΤΕ; ΑΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.

κωστας είπε...

Αγαπητε φίλε,το διαδίκτυο είναι μια σύγχρονη και άμεση μορφή επικοινωνίας,αντισυστημική θα έλεγα. Αυτό το βήμα διαλόγου προσπαθεί και είναι ανοικτό σε πάσης φύσεως καταγγελίες και απόψεις.Η δημοσίευση των όποιων καταγγελιών, έστω και ανώνυμα θα δημοσιεύονται, όταν είναι τεκμηριωμένες. Εγώ δεν έχω ούτε ιερό, ούτε όσιο. Επιθυμώ μέσα από αυτό το βήμα διαλόγου στη στιγμιαία καταγραφή και όχι μόνο,των όποιων προβλημάτων και απόψεων. Είναι κατανοητό όμως, ότι δεν μπορούμε πίσω από την ανωνυμία να λειτουργούμε σαν κρεατομηχανή. Πιθανά να είμαι ο μοναδικός που το εχω ζήσει στο πετσί μου.....!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΥΛΕΚΟ ΝΟΜΙΖΩ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ.ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ......ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ......ΣΕ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ .ΑΡΑ ΕΧΕΙΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ- ΕΣΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ- ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΥΛΩΝΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.

κωστας είπε...

"μώς βιάς...."

κωστας είπε...

"μως.....βιας...!!!!!"