Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Δήμαρχε είναι προκλητική η παράταση μίσθωσης στο Καπανδρίτι.

 
Το αρχείο δόμησης της πολεοδομίας στο Καπανδρίτι στεγάζεται σε ένα ΑΧΟΥΡΙ και ο Δήμος  για αυτό το ΑΧΟΥΡΙ πληρώνει περίπου 1000,00 χιλ ευρω το μήνα. Συνεχίζεται στον ίδιο δρόμο και μάλιστα σήμερα που δεν υπάρχουν ανάγκες χρήσεως νέου χώρου, αφού το μεγαλύτερο μέρος του αρχείου μεταφέρθηκε στο Δήμο Διονύσου και πλέον όλες οι άδειες υποβάλλονται ηλεκτρονικά. Σήμερα το κτίριο που στεγάζει το Πολεοδομικό γραφείο είναι άδειο με δύο υπαλλήλους. Κλειστό γήπεδο μπάσκετ.Και εσείς,για τους δικού σας λόγους ......πονηρίδιδες......εντάξει..... ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ μαζί με το ΓΙΩΡΓΑΚΗ.....ανανεώνεται τη παράταση μίσθωσης. Ένα ΑΧΟΥΡΙ που κανείς δεν θα έμπαινε μέσα ούτε για ένα λεπτό.Μόνο ποντίκια και τα ποντικοκούραδα κοσμούν το χώρο, έτσι δεν είναι κ.Χρυσούλα;;;;;;;κ.Π Δέδε;;;;;;;(ως πολιτικοί μηχανικοί)

Να ρωτήσω και κάτι άλλο το συγκεκριμένο ακίνητο όπως εγώ τουλάχιστον γνωρίζω είναι προϋφιστάμενη κατοικία προ του έτους 1950,έχουν γίνει απο το παρελθόν οι απαιτούμενες ενέργειες για την αλλαγή χρήσης του ακινήτου;;;;;;;;;;;;;;;;;Γιατί αν δεν έχουν γίνει ο ιδιοκτήτης παράνομα εισέπραττε μισθώματα και εσείς παράνομα εξακολουθείται να τον πληρώνεται.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα περιμένω τη τοποθέτηση του πολιτικού μηχανικού κ.Χρυσούλα,κ.Ντάση,του κ.Τρομπούκη,της κ.Βασιλάκου,του κ.Δήμα αλλά και του πολιτικου μηχανικού κ.Δέδε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: