Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

Δήμος Ωρωπού: ΜΗΔΕΙΑ "........προσθέτουν φαιδρότητα......"

 Γράφει ο Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος,Πρόεδρος της Κοινότητας Αφιδνών στο FB:"........οι δικαιολογίες όπως ο Δήμος είναι μεγάλος , δεν ξέρουμε, δεν μας το είπαν, παραλαβάμε χάος, "φταίει ο άλλος κυρία", προσθέτουν φαιδρότητα.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ

Προσθέτουν φαιδρότητα;;;;;;σε ποια πρόσθεση;;;;;;Για να υπάρχει πρόσθεση πρέπει να υπάρχουν προσθετούμενα!!!!!!!Ποιά είναι τα προσθετούμενα;;;;;;;

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ,ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ

Ο κ.Θεοδωρακόπουλος ανοίγει ένα μεγάλο θέμα, τον "επανασχεδιασμό του Δήμου". Μεγάλο θέμα που νομίζω ότι πρέπει να ανοίξει.

 Η διαχείριση ενός ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝΤΟΣ καιρικού φαινόμενου, κρίνεται εκ του αποτελέσματος. Οι δικαιολογίες, ότι ο Δήμος είναι μεγάλος και ανομοιογενείς, που προσπαθεί να καλλιεργήσει η Δημοτική αρχή αλλά και οι προηγούμενες είναι εκ του πονηρού. Έχεις σχέδιο;;;;ναί ή όχι;;;;;Το σχέδιο σου είχε απτά αποτελέσματα;;;;ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ.......Ο ΥΠΕΎΘΥΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ .....ΤΟ ΕΧΑΣΕ.....ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ;;;;;;;;;δεν υπήρχε σχέδιο αλλά μόνο φωτογραφίες που τελικά αυτές και μόνο έμειναν και εκθέτουν τη Δημοτική αρχή.

Η ανομοιογένεια του Δήμου απο τη γεωγραφική της πλευρά  είναι μία και μοναδική πραγματικότητα. Όλα τα άλλα που καλλιεργούνται στη λογική της πάνω-κάτω γειτονιάς είναι εκ του πονηρού και κατευθυνόμενα.






Δεν υπάρχουν σχόλια: