Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020

O Δήμαρχος Ωρωπού απαξιώνει τη προσφορά του Κέντρου Υγείας Καπανδριτίου στα μάτια των δημοτών

 


Πρώτα μερικές ερωτήσεις: 

1.Κύριε Δήμαρχε τι απαντάς στους δημότες που φθάνουν καθημερινά στο Κέντρο Υγείας προκειμένου να κάνουν TEST COVID  με κίνδυνο διασποράς του ιού και μένουν με ανοικτό το στόμα όταν το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό τους ενημερώνει, ότι δεν μπορούν να γίνουν τεστ;;;;;;;

2.Τι απαντάς για το ότι έχει σπάσει το τηλεφωνικό κέντρο του ΚΥ;;;;;;;;;

3.Τι μπορεί να απαντήσει το ΚΥ υγείας στο ερώτημα αφού ο Δήμαρχος έκανε τεστ, εμείς γιατί δεν μπορούμε;;;;;αφού είδαμε φωτογραφίες;;;;;Υπάρχουν πολίτες δυο ταχυτήτων;;;

-Δήμαρχε, το Κέντρο Υγείας είναι το μοναδικό ίδρυμα παροχής οργανωμένης δημόσιας υγείας που βρίσκεται στα όρια του Δήμου μας,είναι η κορωνίδα της πρωτοβάθμιας φροντίδας των δημοτών. Η αποστολή του ήταν και θα συνεχίζει να είναι η θωράκιση των ασθενών αλλά και των εργζομένων .Ένα κέντρο υγείας το οποίο λειτουργεί με τον ηρωισμό και την αυταπάρνηση ολίγων ιατρών και νοσηλευτών κάτω από δύσκολες συνθήκες. Το κέντρο υγείας στο Καπανδρίτι υπήρχε πριν απο εσένα και θα υπάρχει μετά από εσένα.

Δήμαρχε, ξέρεις τι κατάφερες με την ωραία σου φωτογραφία;;;;;κατάφερες να απαξιώσεις τη λειτουργεία του Κέντρου Υγείας, ότι δήθεν κάνει επιλογή ασθενών. Και εσύ ως πρώτος Δημότης ως υπεύθυνος της Πολιτικής Προστασίας αντί να γίνεις διεκδικητικός απέναντι σε με αδιάφορη και ανίκανη κυβέρνηση έγινες ο απολογητής της.Η δουλεία σου, όχι μόνο σαν Δήμαρχος αλλά πολύ περισσότερο σαν Γιατρός δεν είναι να κάνεις μόνο ΕΣΥ ΤΕΣΤ(να φαίνεσαι παρτάκιας) αλλά η πλειονότητα των Δημοτών.

 Σε έβαλαν και πήρες κοινωνικό βάρος και ευθύνες που στο κάτω κάτω δεν σου αναλογούν;;;;;;;;.Έγινες ο αποδιοπομπαίος τράγος;;;;;;;ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ!!!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΊΔΗΤΉ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ!!!!!Ξέρω δεν σου αρέσει αλλά αυτή είναι η μοναδική αλήθεια. Ναι τώρα και όταν χρειάζεται θα ξεπληρώνεις την ΦΡΟΝΤΙΔΑ της κυβερνητικής αγκαλιάς.Δεν είσαι Δήμαρχος ανεξάρτητος και διεκδικητικός αλλά υποτακτικός.

Δήμαρχε, ο χώρος της υγείας δεν προσφέρεται για ιδιοτελείς προσωπικές στοχεύσεις πολύ περισσότερο παίζοντας κομματικά και ψηφοθηρικά παιχνίδια. Αυτό έπρεπε να το γνώριζες όχι σαν Δήμαρχος αλλά σαν γιατρός.






Δεν υπάρχουν σχόλια: