Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

Δήμος Ωρωπού:Το ΓΠΣ Πολυδενδρίου είναι πραγματικότητα

Το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Πολυδενδρίου είναι πλέον πραγματικότητα και έχει σφραγίδα και ονοματεπώνυμο  .......Δήμαρχος Γιώργος Γιασημάκης!!!!!!!!Τους αρέσει κάποιους ή δεν τους αρέσει.
Οι παλινωδίες των προηγούμενων Δημοτικών Διοικήσεων και η ανικανότητα τους είναι καταφανέστατη μονο και μονο απο το είχε βαλτώσει εδώ και δεκα χρόνια.
Με την έγκριση του ΓΠΣ "απελευθερώνονται" περιουσιακά δικαιώματα των πολιτών,δίνεται αξία σε ακίνητη περιουσία χιλιάδων στρεμμάτων,χωροθετούνται χρήσεις γής για πολλές οικονομικές δραστηριότητες όλων των τομέων (πρωτογενής παραγωγής,εργαστήρια κ.λ.π.)οι οποίες θα δώσουν νέα αναπτυξιακή ώθηση στη περιοχή,αλλά λύνει και ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων μετά από πολλά χρόνια,το καθορισμό των ορίων του οικισμού. 
Στα μεγάλα έργα,γιατί το ΓΠΣ του Πολυδενδρίου είναι μεγάλο έργο δεν χωρούν μικροψυχίες.Ο Γιώργος Γιασημάκης επέλεξε ως Γραμματέα του Δήμου τον Θανάση Κατσιγιάννη  καί έπραξε άριστα.Ο Γιώργος Γιασημάκης επέλεξε ως αντιδήμαρχο με αρμοδιότητα τα θέματα πολεοδομίας τον Βαγγέλη Ηλιάσκο και έπραξε άριστα.Ο Δήμαρχος γιά τις συγκεκριμένες επιλογές του και για το συγκεκριμένο μεγάλο έργο  κρίνεται εκ του αποτελέσματος και παίρνει άριστα.
Οι μικρόψυχες ανακοινώσεις από "μπακάληδες" και "επαγγελματίες" αυτοδιοικητικούς μου θυμίζουν ....τα όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.



1 σχόλιο:

Giorgod είπε...

Τώρα έγινε μεγάλο έργο ε; Και μάλιστα του Γιασημάκη !! Κάποτε το υβρίζατε και κάνατε και χαρακτηρισμούς !! Πόσο αστείοι είστε !!!