Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Στον Ωρωπό κάποιοι δεν παίρνουν σωστά τα φάρμακα τους

Με αφορμή την ανάρτηση του "μπακάλη" από το Συκάμινο και του "δευτεράντζα" ,σε σχέση με την μεγάλη επιτυχία του Γιώργου Γιασημάκη να εντάξει τη χρηματοδότηση των εκπαιδευτήριων του Καπανδριτίου στο ΕΣΠΑ.(η ανάρτηση στο φάτσεμουκ....χα χα !!!!!)
Πραγματικά έχουν σοβαρό πρόβλημα υγείας.Ο γιατρός τους συνέστησε 1237 χαπάκια  με δραστική ουσία το "μουγκαφόν" και αυτοί παραλείπουν τις δόσεις ή η  δοσολογία είναι μικρή και δεν τους πιάνει....... μάλλον μετά από τέσσερα χρόνια,αν δεν έχουν γίνει καλά θα χρειαστούν αύξηση της δόσης.
Σε χθεσινό μου δημοσίευμα έγραψα αυτή είναι η μοναδική αλήθεια για τα εκπαιδευτήρια στο Καπανδρίτι,περιγράφοντας με πραγματικά στοιχεία τη πορεία ενός έργου που θα μπορούσε να είχε γίνει εδώ και πολλά χρόνια,αλλά αυτοί δεν το κατάφεραν και το κατάφερε ο Γιώργος Γιασημάκης.
Και τώρα μερικά ερωτήματα.
-Ξέρετε πόσα έγγραφα έστειλε η θεία Γιώργαινα για να χρηματοδοτηθεί το έργο,και δεν έγινε τίποτα;;;;;;
-Πέντε χρόνια ο "μπακάλης" από το Συκάμινο και ο "δευτεράντζας",ξέρετε πόσα έγραφα έστειλαν σε διάφορους για τη χρηματοδότηση του έργου και δεν τα κατάφεραν;;;;;
-Ποιος αποφάσισε πέντε μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές να παραχωρήσει το ακίνητο στη ΚΤΥΠ;;;;;και γατί δεν το έκανε από τη πρώτη μέρα της ανάληψης των καθηκόντων του;;;;;;απλά έψαχνε εναγωνίως για τη χρηματοδότηση στο Δήμο.....!!!!!ευτυχώς γλιτώσαμε από άλλη μια απευθείας ανάθεση!!!!!!!
-Ποιος ήταν Δήμαρχος τον Μάρτιο του 2019,όταν η Περιφέρεια Αττικής,μετά από αίτημα της ΚΤΥΠ δεν ενέταξε το έργο στο ΕΣΠΑ;;;;;;;;;ο "μπακάλης" από το Συκάμινο!!!!!!!!
-Ποιος κατάφερε μέσα σε πέντε μήνες να εντάξει το έργο στο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Αττικής και μάλιστα απευθυνόμενος στον ίδιο φορέα που λίγους μήνες,το αίτημα είχε απορριφθεί;;;;;;;Ο Γιώργος Γιασημάκης!!!!!!!!!Αυτή είναι η μοναδική αλήθεια.
Πραγματικά χρειάζεστε μεγαλύτερη δραστικής ουσία από το "μουγκαφόν".....Πως το είπατε,έχετε δίκιο "τουλάχιστον στον ευαυτό σας να λέτε αληθεια"!!!!!!!!



Θωμάς Αυτό για τα σχολεία στο Καπανδρίτι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: