Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Ο Ρούσσης έκανε χωματερή το Δήμο Ωρωπού

Ο Ρούσσης και η παρέα του έκαναν το Δήμο Ωρωπού μια απέραντη χωματερή,αντί να σκύβουν το κεφάλι και να σιωπούν.
-Πρώην κοινοτάρχη Συκάμινου,ποιος έφερε τον εργολάβο στο Δήμο Ωρωπού;;;;;Εσύ!!!!!!!!!
-Πρώην κοινοτάρχη Συκάμινου,ποιος κατασπατάλησε τα έσοδα από τα ανταποδοτικά τέλη και υπερχρέωσε το Δήμο,δίνοντας την αποκομιδή των απορριμάτων στον εργολάβο με έκπτωση 2%;;;;;;Εσύ!!!!!!!!!!!!!Δήθεν παροχής φθηνότερων και ποιοτικότερων υπηρεσιών.......και καλά αυτό το ένα εκατομμύριο ευρώ κέρδος,που θα είχε ο Δήμος  το χρόνο,από τα λεγόμενα σου που είναι;;;;;;;στη μαλλιαρή;;;;;;;;;
-Πρώην κοινοτάρχη Συκάμινου,ποιος άφησε να διαλύσουν τα απορριμματοφόρα του Δήμου;;;;;;;;Εσύ!!!!!!!!!!!!
Πρώην κοινοτάρχη Συκάμινου,ποιος φρόντισε να μην υπάρχουν ΚΑΔΟΙ στο Δήμο Ωρωπού και όσοι υπάρχουν να είναι ακατάλληλοι;;;;;;;;;;Εσύ!!!!!!!!!!!!!
-Πρώην κοινοτάρχη Συκάμινου,ποιος γέμισε το Δήμο Ωρωπού με οδηγούς καθαριότητας χωρίς να υπάρχουν εργάτες καθαριότητας;;;;;;;Εσύ!!!!!!!!!!!!!!!!
-Πρώην κοινοτάρχη Συκάμινου,ποιος χωροθέτησε χωματερή στο Πολυδένδρι;;;;;;;;Εσύ!!!!!!!!!!
-Πρώην κοινοτάρχη Συκάμινου,ποιος γέμισε τον εργολάβο με προσωπικό της αρεσκείας σου;;;;;Εσύ!!!!!!!!!Εξαγορά ψήφων.......εργάτες που πλήρωνε ο εργολάβος,δηλαδή εμείς για να γίνουν ο εκλογικός σου μηχανισμός......και τα γραφεία του Δήμου με εργάτες καθαριότητας  μισθωμένους από τον εργολάβο!!!!!!!!!!!!!!!!
Και έρχεσαι σήμερα μαζί με το μέχρι χθες βολεμένο παρεάκι σου με σηκωμένο το κεφάλι αντί να το σκύβεις και να κοκκινίζεις........η ντροπή και το φιλότιμο μάλλον σας είναι λέξεις άγνωστες.
Οι προσπάθειες σας να εγκλωβιστεί ο Δήμος στα χέρια των εργολάβων καθαριότητας θα πέσουν στο κενό. Ξεσκεπαστήκατε στα μάτια των συνδημοτών,σε αυτούς ακόμα που σας ψήφισαν.....κατάλαβαν με τι έχουν να κάνουν.Για την απέραντη χωματερή που δημιουργήσατε το Δήμο Ωρωπού ξεγυμνωθήκατε,να δούμε τη συνέχεια στον ΑΣΩΠΟ!!!!!!!ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ!!!!
Η νέα Δημοτική αρχή με σύνεση εντιμότητα και εργατικότητα θα καταφέρει πολύ σύντομα να επανιδρύσει και να επαναφέρει  την ανταποδοτικότητα της υπηρεσία καθαριότητας  στους κατοίκους του Δήμου Ωρωπού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: