Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Ο "μπακάλης" απο το Συκάμινο τώρα κάνει το ΚΟΥΤΟ

-Ο "μπακάλης" από το Συκάμινο,τώρα κάνει το ΚΟΥΤΟ !!!!!!!!!!!!!!!Δεν ξέρω εγώ.....οι άλλοι φταίνε!!!!!!Είναι υπερασπιστική γραμμή;;;;;;;Μόνο αυτό του έμεινε!!!!!!!!Ο "δευτεράντζας" φταίει!!!Με μια ανάρτηση του στο facebook.....τη δημοσιεύω, ζητά από τον Δήμαρχο Γιώργο Γιασημάκη να τον ενημερώσει για τα καταγγελλόμενα..........δεν ξέρει;;;;;;;
-Τι δεν καταλαβαίνεις ρε "μπακάλη",ότι ο Δήμος είναι χρεοκοπημένος από τις ημέρες και τα έργα σου;;;;;;
 -Τι δεν καταλαβαίνεις ρε "μπακάλη",ότι πληρώνουμε 7.500.000 εκατ κυβικά στην ΕΥΔΑΠ και εσύ τιμολογούσες 3.500.000 εκατ κυβικά;;;;;;;
-Τι δεν καταλαβαίνεις ρε "μπακάλη",ότι δεν έχουν υποβληθεί ισολογισμοί και απολογισμοί του Δήμου τα τελευταία χρόνια,ως όφειλες εκ του νόμου;;;;;;;;........ και τώρα διώκεσαι αυτεπάγγελτα!!!!!!
-Τι δεν καταλαβαίνεις ρε "μπακάλη",τις απευθείας αναθέσεις εκατομμυρίων;;;;;;
-Τι δεν καταλαβαίνεις ρε "μπακάλη",τη σπατάλη από τα καύσιμα;;;;;
-Τι δεν καταλαβαίνεις ρε "μπακάλη",τις αγωγές από τον ΟΤΕ;;;;;;;(μόνο δύο τηλέφωνα στα νηπιαγωγεία του Καπανδριτίου οφείλουν 20.000 χιλ ευρώ και η ΔΕΗ θα έκοβε ο ρεύμα στο Νηπιαγωγείο από τη κολόνα για οφειλή 35.000 χιλ ευρώ).
-Τι δεν καταλαβαίνεις ρε "μπακάλη",τα ορφανά τιμολόγια αξίας 200.000 χιλ ευρώ;;;;;;;;;
-Τι δεν καταλαβαίνεις ρε "μπακάλη",το χρέος που άφησες στο Δήμο 4.000.000 εκατ ευρώ στη Νέα Οδό;;;;;;Μήπως θέλεις να δημοσιεύσω το βίντεο για το τι έλεγες;;;;;;αν μου το ζητήσεις θα το κάνω!!!!
Τι δεν καταλαβαίνεις ρε "μπακάλη";;;;;;
Καταλαβαίνεις και καταλαβαίνεις πολύ καλά!!!!Δεν ψιχαλίζει,οι δημότες σε φτύνουν,όπως έστρωσες τώρα κάνε νάνι. Μέχρι χθες λίγοι καταλάβαιναν ποιός είσαι,τώρα το γνωρίζουν όλοι!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: