Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

Δήμος Ωρωπού:Θεοδωρικάκος και Πατούλης ζητούν από δημάρχους έλεγχο σε αθλητικές εγκαταστάσεις και παιδικές χαρές

Να μεριμνήσουν κατεπειγόντως για τον έλεγχο των αθλητικών χώρων, των παιδικών χαρών και γενικότερα των χώρων αναψυχής των δήμων, ώστε να εναρμονίζονται με τα ευρωπαϊκά πρότυπα τους, καλούνται οι δήμαρχοι όλης της χώρας, με σχετικό αίτημα του υπουργού Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκου και επιστολή του προέδρου της ΚΕΔΕ, Γιώργου Πατούλη.
Το σχετικό αίτημα του υπουργού απεστάλη με αφορμή το τραγικό περιστατικό με τον θανάσιμο τραυματισμό εφήβου στη Χίο μετά από κατάρρευση μπασκέτας. Στην επιστολή του ο κ. Πατούλης σημειώνει ότι σε περιπτώσεις που διαπιστώνονται ελλείψεις οι οποίες μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών είναι αναγκαίο οι αρμόδιες υπηρεσίες να προβαίνουν σε αναστολή της λειτουργίας του χώρου

Με τους αθλητικούς ήχους της Φιλαρμονικής της Κ.Ε.Δ.Ω. εγκαινιάστηκε το νέο Κλειστό Γυμναστήριο στο Καπανδρίτι το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019,  από τον Δήμαρχο Ωρωπού κ. Θωμά Ρούσση, που έκοψε την κορδέλα.

Καί τώρα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Ποιός ενώνει τη κορδέλα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξεχασες Κ ΚΑΤΣΕΝΟ τι εκανε ο ΒΕΛΤΑΝΙΩΤΗΣ στο ΝΤΑΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ τοπικου καπανριτιου τοτε,του πηρε τα κλειδια της κοινοτητας.Τον αποκαλεσε χαζο,γιατι δεν ξερει ΝΑ βγαζει παγια οπως ο ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ στο μαρκοπουλο που εβγαλε 70.000€.

Ανώνυμος είπε...

ΚΕΔΩ ; ΚΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ Ο ΔΑΥΡΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ;