Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Σε ΑΡΓΙΑ ο απερχόμενος Δήμαρχος Ωρωπού,Θωμάς Ρούσσης

Με την υπ. αριθμ. πρωτ. ΕΜΠ198..ΣΧΕΜΠ80/17 απόφαση της αποκεντρωμένης Διοίκησης ο απερχόμενος Δήμαρχος Ωρωπού,Θωμάς Ρούσσης τιμωρήθηκε με την ποινή της ΑΡΓΙΑΣ για ΣΟΒΑΡΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ από ΒΑΡΕΙΑ ΑΜΕΛΕΙΑ!!!!!!!Δημοσιεύω το έγγραφο!!!!
-Μπορεί ο απερχόμενος του Συκαμίνου να μας πει για ποια περίοδο  του επιβλήθηκε η παραπάνω αργία;;;;;;;
-Μπορεί ο απερχόμενος του Συκαμίνου να μας πει ποιός ασκούσε τα καθήκοντα του Δημάρχου στο Δήμο Ωρωπού;;;;;;;;

-Ακέφαλος ο Δήμος Ωρωπού!!!!!!Έχει και το θράσος να διεκδικεί τη ψήφο των συνδημοτών μας!!!!!Αντί να κρύβεται!!!!!
-Αφιερωμένο από τον έκπτωτο πρώην Πρόεδρο της Κοινότητας Καπανδριτίου,Μπουλέκο Κώστα.!!!!!!Με έβγαλε από το τάφο μου .....αλλά ο τάφος είναι ανοικτός καί άδειος!!!!
Νομοθεσια:ΣΥΓΚΕΡΙΜΕΝΑ αναφέρεται ότι: “Αν ο δήμαρχος  τεθεί σε αργία, τα καθήκοντά του ασκεί αντιδήμαρχος, ο οποίος ορίζεται με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Με την ίδια απόφαση ορίζεται, για την περίπτωση κωλύματος ή απουσίας του, αναπληρωτής ένας από τους αντιδημάρχους ή δημοτικούς συμβούλους του επιτυχόντος συνδυασμού. Αν το δημοτικό συμβούλιο δεν εκδώσει την ανωτέρω απόφαση μέσα σε προθεσμία πέντε (5) ημερών, αφότου ο δήμαρχος τέθηκε σε αργία, ή αν εκείνοι που ορίστηκαν αρνούνται να ασκήσουν τα καθήκοντα τους, τα καθήκοντα του δημάρχου ασκεί ο πρώτος σε σταυρούς προτίμησης σύμβουλος του επιτυχόντος συνδυασμού. Αν αυτός δεν τα ασκήσει, τα καθήκοντα του δημάρχου ασκεί ο δεύτερος κατά τη σειρά επιτυχίας του ίδιου συνδυασμού και, αν και αυτός δεν τα ασκήσει, τα ασκεί, πλέον, ένας από τους επόμενους του ίδιου συνδυασμού κατά τη σειρά επιτυχίας, μέχρι να εξαντληθεί ο αριθμός των συμβούλων του επιτυχόντος συνδυασμού.

3 σχόλια:

XATZHΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ είπε...

Σε ποιά περίοδο συνέβη αυτό ?

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΕΚΠΤΩΤΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΑΡΓΙΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΛΕΟΝ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΩΠΟΥ.....