Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Ο Ρούσσης και το παρεάκι του,οι νεκροθάφτες του Καπανδριτίου

-Ο απερχόμενος Δήμαρχος Ωρωπού,ο επωνομαζόμενος και ΨΕΥΤΑΡΑΣ,μέσα σε ένα κρεσέντο αυταρέσκειας,επιχείρησε να παρουσιάσει μια πλασματική εικόνα....βαφτίζοντας το κρέας ψάρι στη "βαρυσήμαντη απολογία του" στο Καπανδρίτι......αφιέρωσε αρκετό χρόνο στο πρόσωπο μου......!!!!!
-Εγώ θα γράφω αλήθειες και ας τον χειροκροτεί η κάθε θεία Γιώργαινα......ο "δευτεράντζας",το παρεάκι και κάτι ψωμοζήτηδες!!!!!!Η αναφορά του στο πρόσωπο μου,φανερώνει μόνο πανικό.Καλό ταξίδι.....Θωμά!!!!!!!!!είσαι σπίτι;;;;;;;τα πιάτα είναι άπλυτα!!!!!!!
-Αυτός έκλεισε το ΑΤ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ !!!!.το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να παραμείνει το ΑΤ ΩΡΩΠΟΥ  για να εισπράττει 7.500 χιλ ευρώ.....μπαρούτη να γίνει η θεία Γιώργαινα και το Καπανδρίτι!!!!!!......Τα 7.500χιλ ευρώ ......."πενιχρό" εισόδημα...έτσι το αποκάλεσε....και οι βλάκες χειροκροτούσαν!!!!!!
-Αυτό το παρεάκι μαζί με το "δευτεράντζα" και τη θεία Γιώργαινα,προσπαθούν να κρύψουν την αλήθεια για τα σχολεία στο Καπανδρίτι. Γράφει μάλιστα πανηγυρίζοντας ένας από το παρεάκι......"Σήμερα ήταν μια εξαιρετική μέρα, που μας έδωσε αισιοδοξία και χαρά!.......■ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ, Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ!!!......"
Η αλήθεια είναι μια και μοναδική.Επί πέντε χρόνια δεν έκαναν τίποτα για τη κατασκευή των εκπαιδευτηρίων......κορόιδευαν και τη θεία Γιώργαινα!!!!!!Μόλις το Δεκέμβριο του 2018 με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου αποφάσισαν να μεταβιβάσουν το ακίνητο στη ΚΤΥΠ ΑΕ,μήπως και χρηματοδοτηθεί!!!!!!.....δημοσιεύω την απορριπτική απόφαση με ημερομηνία 27/03/2019 της χρηματοδότησης των εκπαιδευτηρίων.




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΣΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ;
ΜΠΑ...
Ο ΓΙΑΣΕΜΑΚΗΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.....