Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Φίλες & Φίλοι,
Παίρνω το θάρρος να απευθυνθώ σε όσους και όσες τα τελευταία χρόνια βρεθήκαμε μαζί σε κοινούς αγώνες σε κοινά μετερίζια, που μοιραστήκαμε την χαρά της δημιουργίας αλλά και την λύπη της στιγμής όταν κάτι δεν πήγε καλά.
Απευθύνομαι επίσης στους κατοίκους της Ανατολικής Αττικής από όχι μόνον λόγω καταγωγής αλλά πάνω απ’ όλα γιατί είναι ο τόπος που μεγάλωσα, που έπαιξα, που ερωτεύθηκα και ΖΩ καθημερινά.
Πολλοί από εσάς που διαβάζετε αυτές τις γραμμές βλέπετε έναν άνθρωπό ο οποίος αυτά τα λίγα χρόνια που δραστηριοποιείται πολιτικά και επαγγελματικά στην περιοχή μας είχε πάντα ως στόχο την ανάδειξη των προτερημάτων, των προβλημάτων και των λύσεων για τα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους της Ανατολικής Αττικής.
Βρισκόμαστε στο μεταίχμιο της σύγχρονης ιστορίας το τόπου μας και οι επικείμενες Περιφερειακές Εκλογές αποτελούν σοβαρό κοινωνικό διακύβευμα για την πορεία της χώρας μας στην μεταμνημονιακή εποχή.
Είμαστε μπροστά σε μια εκλογική μάχη που δίνουν οι δυνάμεις της προόδου και της δημοκρατίας εναντίον της διαπλοκής, του νεοφιλελευθερισμού και της ακροδεξιάς που δίνουν την απέλπιδα μάχη επιβίωσης λίγο πριν κλειστούν οριστικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ νέες προκλήσεις από τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης των τελευταίων ετών, τις οποίες η διοίκηση της Ρένας Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής αντιμετώπισε με τόλμη δρομολογώντας λύσεις με ταχύτητα και αποφασιστικότητα.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ τις δυνάμεις οι οποίες ευθύνονται για όλα τα κακώς κείμενα στην Περιφέρεια Αττικής και της εφαρμογής νεοφιλελεύθερων πολιτικών στην τοπική αυτοδιοίκηση να καταφέρονται ενάντια στην Ρένα Δούρου χωρίς καμία αιδώ σαν να ήρθαν στην Αττική χθες. Σαν να μην είναι οι υπαίτιοι για κανένα χρόνιο πρόβλημα της μεγαλύτερής περιφέρειας της χώρας μας ενώ οι ευθύνες τους όπως και των πολιτικών δυνάμεων που τους στηρίζουν έχουν καταγραφεί ανεξίτηλα στην συνείδηση των συμπολιτών μας.

 


ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΟΜΑΣΤΕ την ιστορικότητα της στιγμής αλλά και την ευθύνη που πρέπει να αναλάβουμε οι νέοι, διότι η κοινωνία προοδεύει μέσω της συμμετοχής των νέων και οφείλουμε να βγούμε μπροστά , να καταθέσουμε το όραμα μας και να διεκδικήσουμε την στήριξή των συμπολιτών μας.
ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΜΑΙ στο πλευρό της Ρένας Δούρου ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλός Ανατολικής Αττικής, αποδεχόμενος την τιμητική πρόσκλησή της, για να συνεχιστεί το πλούσιο έργο της σημερινής Περιφερειακής Διοίκησης.
Γιάννης Μπουλέκος
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την Δύναμη Ζωής
Πάμε Γερά, Πάμε Δυνατά

Δεν υπάρχουν σχόλια: