Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Και μαθαίνω...και βλέπω

Το τελευταίο καιρό είπα να ξεκουραστώ....αυτή η "μαυρίλα",μας έχει επηρεάσει άλλους λίγο και άλλους πολύ!!!!!!
-Έτσι σήμερα πρέπει να θυμίσω ότι η ΚΕΔ Ωρωπού στερείται φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας!!!!!!!!Και καλά,η χρηματοδότηση αγαπητέ Στέφανε τι έγινε;;;;;
-Πρέπει επίσης να θυμίσω το ρόλο των Σχολικών Επιτρόπων και ιδιαίτερα της Δευτεροβάθμιας!!!!!
-Πρέπει επίσης να θυμίσω ότι εντός των περιοριστικών όρων της Λίμνης Μαραθώνα δεν μπορεί ο Δήμος να έχει ανοίξει και να λειτουργεί χωματερή!!!!!!!Ευτυχώς που είναι περιφραγμένη!!!!!!!


                 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

3 σχόλια:

ευρυνόμη είπε...

«Το μαύρο είναι ένα τίποτα χωρίς δυνατότητες. Ένα νεκρό τίποτα μετά τον θάνατο του ήλιου, μια αιώνια σιωπή, χωρίς καν την ελπίδα ενός μέλλοντος», σημείωνε κάποτε ο περίφημος καλλιτέχνης Βασίλι Καντίνσκι για τα δεινά του μαύρου χρώματος.

Κι αυτό γιατί το μαύρο δεν είναι καν χρώμα, καθώς απορροφά όλο το φως του χρωματικού φάσματος, και το μαύρο στον Ωρωπό είναι πολύ κ. Κώστα.

Ανώνυμος είπε...

Κάποτε ο κύριος ξυλος φωτογράφιζε τα πυροσβεστικά στης καφετέριες και το κατηγορούσε. Που είναι τώρα να κάνει το ίδιο????

Ανώνυμος είπε...

Το βίντεο από την κοπή της πίτας της ομοσπονδίας συλλόγων ωρωπού στο οποίο μίλησε ο κ.Δημητρίου για την μόλυνση του Ασωπού γιατί δεν το βγάζει ο Ξύλος;Αλλά και άλλα ξέρει και τα βγάζει