Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Οι "φιλοζωικές",τα αδέσποτα και ο Δήμος Ωρωπού.

Με αυτή μου τη παρέμβαση ανοίγω ένα μεγάλο θέμα γύρω από την "μαφία των φιλοζωικών"και την δήθεν προστασία των αδέσποτων.Είναι μήνυμα προς όλους στο Δήμο για την νομιμότητα.Το ανοίγω σήμερα και δεν θα το κλείσω,θα το παρακολουθώ καθημερινά.Αυτά που περιγράφω συμβαίνει σήμερα στη "πιάτσα" των αδέσποτων και ελπίζω κανείς στο Δήμο του Ωρωπού να μην έχει τέτοια εμπλοκή.
 Δυστυχώς υπάρχει ένα κύκλωμα στην Ελλάδα με αρκετά σωματεία  (τα περισσότερα είναι μαϊμού σωματεία) , με ιδιώτες, με δήμους κ.λπ. , που συνεργάζονται με Γερμανούς μεσάζοντες κυρίως και επιδίδονται σε εμπόριο αδέσποτων σκύλων (ή και εκτρεφόμενων ράτσας) στη Βόρεια Ευρώπη. 
Μαζεύουν αδέσποτα σκυλιά από όλη την Ελλάδα και τα πουλάνε στους Γερμανούς (κέντρο διακίνησης), παράνομα . Όλοι κερδίζουν από αυτό, αφορολόγητα.
 Κυρίες αργόσχολες με "επάγγελμα τη φιλοζωία" έχουν βγάλει χρήματα και εμφανίζουν βίλες και τζιπάρες σε όλη την Ελλάδα. Τα ζώα φεύγουν στιβαγμένα συνέχεια με διάφορα μέσα , αεροπλάνα, φορτηγά, πλοία και πρόσφατα υπήρξε και σύλληψη ελληνικού παράνομου φορτίου στη Γερμανία. 
 Οι κυρίες πάνε και πιέζουν παντού.  
Τα έρημα ζώα μπαίνουν στο διαδίκτυο σε αγγελίες με τιμές πώλησης (όσα επιβιώνουν από τις άθλιες παράνομες μεταφορές) και όσα φυσικά δεν πουλιούνται , πάνε υπέρ πίστεως...(πειράματα, σκυλοτροφές κ.λπ.)
 Ας σημειωθεί ότι στη Γερμανία μπαίνουν παράνομα εκατοντάδες αδέσποτοι σκύλοι καθημερινά από Νοτιοανατολική Ευρώπη, από Αφρική και άλλες χώρες. Όσοι τα στέλνουν έξω ισχυρίζονται πως τα ζώα υιοθετούνται σε καλές οικογένειες. Παραμύθι της Χαλιμάς. Κάποια πουλιούνται και άλλα εξαφανίζονται. 

Εδώ οι κυρίες δείχνουν μία εικόνα υπερβολικού ζήλου για την προστασία των αδέσποτων με εκδηλώσεις, σεμινάρια και φανφάρες και κάνουν υπερβολική προβολή κακοποιήσεων στη χώρα μας για να τα στέλνουν ανενόχλητοι έξω.   Η Ελλάδα εξάγει αδέσποτα στη Γερμανία και βγαίνει πολύ χρήμα. Εκεί είναι όλο το ζουμί. Τα πουλάνε 200-300-400 ευρώ το καθένα ανεξέλεγκτα, με αδιαφανή τρόπο και παράνομα.Η πιάτσα της ζωοφιλίας έχει μέγα εύρος και παρέχει εύκολα κέρδη. Ξαναθυμίζουμε ότι το εμπόριο ζώων από πλευράς τζίρου (μαύρο χρήμα) έρχεται μετά τα ναρκωτικά και το εμπόριο όπλων  ΤΡΙΤΟ!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ

ΕΙΣΑΙ ΓΑΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι .. γεμίσαμε επαγγελματίες "φιλόζωους", επαγγελματίες "αντιρατσιστές"

Ανώνυμος είπε...

Ρε Ανώνυμε των παραπαπανω σχολιων....ασε μας πια με το αιμα-τιμή