Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ : ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ "ΟΧΙ" ΣΤΙΣ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ "ΘΕΣΜΩΝ"

Από την τοποθέτηση του κ. Τσίπρα ήταν σαφές ότι η κυβέρνηση τάσσεται υπέρ της απόρριψης της πρότασης των δανειστών.
«Στο εκβιαστικό τελεσίγραφο για την αποδοχή από τη μεριά μας μιας αυστηρής και ταπεινωτικής λιτότητας δίχως τέλος και χωρίς προοπτική να ορθοποδήσουμε ποτέ κοινωνικά και οικονομικά, σας καλώ να αποφασίσετε κυρίαρχα και περήφανα, όπως η ιστορία των Ελλήνων προστάζει.
»Στον αυταρχισμό και στη σκληρή λιτότητα, να απαντήσουμε με δημοκρατία, με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα.
»Η Ελλάδα τόπος που γέννησε τη δημοκρατία να στείλει μια ηχηρή απάντηση δημοκρατίας στην Ευρωπαϊκή και τη παγκόσμια κοινότητα.
»Και δεσμεύομαι προσωπικά ότι θα σεβαστώ το αποτέλεσμα της δημοκρατικής σας επιλογής, όποιο καιΑΝ είναι αυτό» δήλωσε.
«Είμαι απολύτως βέβαιος ότι η επιλογή σας θα τιμά την ιστορία της πατρίδας μας και θα στείλει μήνυμα αξιοπρέπειας σε ολόκληρο τον κόσμο.
»Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες πρέπει όλοι να θυμόμαστε ότι η Ευρώπη είναι το κοινό σπίτι των λαών της. Ότι στην Ευρώπη δεν υπάρχουν ιδιοκτήτες και φιλοξενούμενοι.
»Η Ελλάδα είναι και θα παραμείνει αναπόσπαστο κομμάτι της Ευρώπης και η Ευρώπη αναπόσπαστο κομμάτι της Ελλάδας. Όμως Ευρώπη χωρίς δημοκρατία θα είναι μια Ευρώπη χωρίς ταυτότητα και χωρίς πυξίδα.
»Σας καλώ όλους και όλες με εθνική ομοψυχία, ενότητα και ψυχραιμία να πάρουμε τις αποφάσεις που μας αξίζουν. Για εμάς, για τις επόμενες γενιές, για την ιστορία των Ελλήνων. Για την κυριαρχία και την αξιοπρέπεια του λαού μας» κατέληξε.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΜΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ , -

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΝΟ 1 ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΤΟΥ .... Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ..ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ... ,
ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ, - ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΧΩΡΑ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, - ΕΥΤΥΧΩΣ, ΟΤΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.....
ΚΙ ΑΚΟΥΩ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ " ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" ...
ΜΑΚΑΡΙ !

Ο ΩΡΩΠΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΥΓ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ, ΕΝΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ 2ης ΓΕΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑ " ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΣΑΣ, - ΠΕΡΝΑΣ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ , ΣΕ ΑΠΟΚΟΙΜΙΖΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ... " ...