Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Σιδηροδρομικός σταθμός Αφιδνών:"της λακκούβας το κάγκελο "

Δεκάδες κάτοικοι από όλες τις Δημοτικές κοινότητες της περιοχής εξυπηρετούνται καθημερινά με το τραίνο για τις μετακινήσεις τους,  από τον σιδηροδρομικό σταθμό Αφιδνών.....και καλά κάνουν!!!! 
Το δυστύχημα είναι ότι καθημερινά αντιμετωπίζουν εδώ και ένα και πλέον χρόνο τις λακκούβες της Δημοτικής αδιαφορίας.Δεν έχω καμία  απαίτηση από τον άμισθο Αντιδήμαρχο Αφιδνών να κλείσει τις λακκούβες με δικά του έξοδα, πίστευα όμως ότι θα είχε λίγο περισσότερο  αυτοδιοικητικό φιλότιμο από τον προηγούμενο αντιδήμαρχο.......τελικά διαψεύσθηκα!!!
Ου να ράτσα ου να φάτσα!!!!


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΝ ΕΤΗ 2015 ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΩΡΩΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ? ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΜΕ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΟΜΩΣ..ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...

Ανώνυμος είπε...

kalhmera,
se vlepo sta kefia sou
ama fonazeis [ grafeis ]tote
ksero eisai kala
ante pame loipon

Ανώνυμος είπε...

Στον ΡΕΜΠΕΛΙΑ μπορουμε να καταμαρτυρησουμε πολλα , αλλα ο ανθρωπος έπαιρνε το φτιαρι και έριχνε στις λακούβες πίστα μονος του χωρις βοηθεια κανενός.Αυτοι εδω ειναι πεντε έξι μαζι και δεν τον φτάνουμε. ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ ποσο έξω πέσαμε για αυτους.
ΘΩΜΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Α ρε μαυρε να ξερες ποσο χρεονοτανε αυτο το φτιαρι με τη πισα που εριχνε ο ρεμπελιας