Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

ΔΙΟΔΙΑ: Οι κάτοικοι δεν είναι συνεταιράκια των εργολάβων;;;;

Θέμα χρόνου είναι η έναρξη του μπρα ντε φερ της κυβέρνησης με τους μεγαλοεργολάβους. Aπό την έκβασή του, θα κριθούν πολλά για τους τρεις ισχυρότερους κατασκευαστικούς ομίλους της χώρας, Eλλάκτωρ, Γεκ Tέρνα, J&P Άβαξ, που ελέγχουν συνολικά μερίδιο 75% της αγοράς.Tο σκηνικό της επόμενης μέρας, θα εξαρτηθεί από τη στάση της αποκαλούμενης «αγίας τριάδας» των εργολάβων, ενώ στο στόχαστρο της κυβέρνησης μπαίνουν κατά προτεραιότητα οι συμβάσεις παραχώρησης των οδικών αξόνων και της Aττικής Oδού.
Αυτή είναι η σημερινή πραγματικότητα και η θέση της ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.Μια θέση πλήρως σχεδόν εναρμονισμένη με το δίκαιο αίτημα των κατοίκων στη  δυνατότητα πρόσβασης στα εθνικά οδικά δίκτυα,δυνατότητα επιλογών για  σίγουρη και ασφαλή διέλευση.

Και εμείς τι κάνουμε;;;;;;;;;Αποδυναμώνουμε την θέση τηςΝέας Κυβέρνησης;;;;;Απλά ξεφτιλίζουμε το δίκαιο αίτημα των κατοίκων!!!!!με συγκεντρώσεις "τρεις και ο κούκος"!!!Αντί σε συνεργασία με την Νέα Κυβέρνηση να της δώσουμε ισχυρή διαπραγματευτική

δυνατότητα,με ένα μεγάλο λαϊκό παρόν.
Πρέπει πράγματι να ψαχτούμε!!!!!Μήπως κάποιοι παίζουν το παιγνίδι των μεγαλοεργολάβων και πρέπει να φαινόμαστε "γκρουπούσκουλα";;;;;;;
-Από τι μια μεριά έχουμε μια νέα δημοτική αρχή....αν μπορεί να την πεις νέα!!!!να αδιαφορεί δυστυχώς για εμάς παντελώς.Τρεις και ο κούκος χθες στα διόδια!!!!!Ούτε καν το σύνολο των δημοτικών συμβούλων,ούτε τα μέλη των τοπικών κοινοτήτων.Τουλάχιστον ο Γιάννης Οικονομάκος κατέβαζε και τα απορριμματοφόρα για ντόρο!!!!!Καλά,πριν ένα χρόνο οι πέντε συνδυασμοί των εκλογών αριθμούσαν 750 υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους....αυτοί που ήσαν χθες;;;;;;αυτοί τι έλεγαν;;;;;θέλουμε διόδια;;;;και που είναι σήμερα;;;;;;;Να μην ξεχάσω την τιμή και την υπόληψη κάποιων σημερινών δημάρχων και αντιδημάρχων,ποιος την έσωσε με την κινητοποίηση στη Μαλακάσα όταν όλοι τους έκαναν την "κότα".......έτσι για την ιστορία,για να μην ξεχνιόμαστε!!!!ο νοών νοείτω!!!!
-Και από την άλλη έχουμε κάτι "τύπους",Κυριακάτικα και αφού έχουν παρακολουθήσει την πρωινή Θεία Λειτουργία,αφού έχουν πάρει αντίδωρο από του Παπά το χέρι,αφού τσιμολογήσουν λίγο άρτο και λίγα κόλλυβα από τον συχωρεμένο ή την συχωρεμένη αποφασίζουν χορτάτοι όντως,για την μεσημεριανή Κυριακάτικη επαναστατική γυμναστική!!!!!
Μην ξεφτιλίζετε το δίκαιο αίτημα των κατοίκων!!!!!!Ηθελημένα ή αθέλητα εξυπηρετείτε τα συμφέροντα των εργολάβων!!!!!!!!!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εσυ Κωστα μου που ησουν; Εκτος αν ειχες στειλει αντιπροσωπο.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ.ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΜΟΝΟ ΕΒΓΑΖΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ.ΟΙ ΒΟΥΤΗΡΑΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ .ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ..........

Ανώνυμος είπε...

Και ξαφνικα ξεχαστηκαν χωματερες χημικα, τοξικα , και ολα πλεον μυριζουν λεβαντα και λεμονανθους..ΕΣΥ κ ΚΟΣΤΑ ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ?

Ανώνυμος είπε...

καλη ανασταση κυριε κωστα και
χρονια πολλα

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝ ΟΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ....

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΚΟΤΕΣ..
ΓΑΤΕΣ !!
ΘΕΑΤΡΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ..

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΑΨΕΙ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΚΑΜΙΝΟ. Ο ΘΩΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΠΡΩΗΝ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗ .ΨΑΞΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ........