Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Η καρέκλα του Ρούσση κρίνεται την Πέμπτη στό ΣΤΕ

Έχουν μεσολαβήσει  οκτώ μήνες από τις πρόσφατες Δημοτικές εκλογές και η επανάληψη των εκλογών εξακολουθεί να είναι όχι απλά ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας  αλλά ένα πιθανότατο  ενδεχόμενο ,το οποίο απετράπει την τελευταία στιγμή στο Διοικητικό Πρωτοδικείου με σεναριογράφο τον "Φώσκολο  του Ωρωπού".
Την Πέμπτη 26/2/2015 εκδικάζεται η ένσταση των εκλογών στο Συμβούλιο Επικράτειας και με την απόφαση του το δικαστήριο θα κρίνει οριστικά και τελεσίδικα την νομιμότητα των πρόσφατων Δημοτικών εκλογών.
2
Αρ. Κατ :Ε3623/2014
Αιτών :ΓΙΑΣΗΜΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α.
Καθ'ού :ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ Π. κ.λπ. (3)
Παρεμβαίνων :
Βανδώρος Δημήτριος
Βοηθ. Εισ.:
Αναβολή για την 26/2/2015
Ανεξάρτητα της απόφασης του ΣΤΕ,το θέμα των "τοξικών αποβλήτων" στο Συκάμινο πρέπει όλοι να γνωρίζουν,ότι θα είναι κυρίαρχο τις επόμενες μέρες με πρωτοβουλία του νέου  αναπληρωτή υπουργού  Περιβάλλοντος και ενέργειας Γιάννη Τσιρώνη,για μια σειρά παραλήψεων της διοίκησης στα όρια της συγκάλυψης και με πολλά ερωτηματικά.

Αυτός είναι ο Γιάννης Τσιρώνης -Ενας οικολόγος που έγινε υπουργός Περιβάλλοντος

Αυτός είναι ο Γιάννης Τσιρώνης -Ενας οικολόγος που έγινε υπουργός Περιβάλλοντος

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το καπη μαρκοπουλου το εορταστικο αυτο τριημερο κλειστο γιατι ο ιδιοκτητης ΓΚΙΚΑΚΗΣ για δημοσιες σχεσεις οπου υπηρχε καρναβαλος ηταν παρων. στο χωριο του μονο απουσιαζε στο μαρτυρικο μαρκοπουλο την κυριακη το βραδυ στην αποκριατικη εκδηλωση. απο αυριο λειτουργει κανονικα. ρουσση δαβρη..οποτε μας αρεσει λειτουργουμε τα καπη? ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

POSO ALITIS ISE RE ? DEN FOVASE TIPOTA?

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή μπορεί να παμε πάλι σε δημ εκλογες??????????