Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Ο Γιασημάκης με εισήγηση του Θωμά εκλέγεται συμπαραστάτης του Δημότη.

Είναι  σενάριο επιστημονικής φαντασίας;;;;;Η κολοτούμπα του ΓΙΏΡΓΟΥ!!!!!!!!
-Σε πολύ θερμό κλίμα έγινε συνάντηση του Θωμά με τον Γιώργο.Άφησαν κατά μέρος τι όποιες προεκλογικές τους διαφορές και συμφώνησαν να παραιτηθεί από την ένσταση ο Γιώργος,να διαλύσει την "ΑΔΥΝΑΜΗ-ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΛΙΙΤΕΙΑ¨",να γράψει κανονικά ......μα πολύ κανονικά στα παλαιότερα των υποδημάτων του και αλλού......όλους αυτούς τους ανθρώπους που τον στήριξαν σε κάθε χωριό,βλέποντας στο πρόσωπο του "το καλό παιδί"!!!!!
η κολοτούμπα του ΓΙΩΡΓΟΥ
-Ο Θωμάς δεσμεύτηκε και σε αντάλλαγμα της παραίτησης,να προτείνει τον Γιώργο για τη θέση του "συμπαραστάτη του δημότη"!!!!!
-

Πρώτα ο Γιώργος.....οι άλλοι έπονται!!!!!Ότι είναι ΝΟΜΙΜΟ είναι και ΗΘΙΚΟ.
Κύριε Γιώργο,κάθε επιτυχία στο δρόμο που διάλεξες.


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι αλήθεια τότε η άνοδος του ρουση στην εξουσία είναι μια τραγωδία για το κάκιστο πολιτικό σκηνικό του ωρωπού

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ-ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΡΟΥΣΗ ΣΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΓΚΡΙΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΧΤΗ?

Ανώνυμος είπε...

bravo sto giasemaki pou den sirthike se stimeno mats, opos fanike ta sineterakia tou martin(i) ta exoun vri mia hara

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΗΣΩ.....ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ??????????????

Ανώνυμος είπε...

Σε κάθε συμβούλιο οι έγκριτοι σύμβουλοι του κ. Οικονομάκου δηλώνουν αφοσίωση και υποταγή στον Ρούσση.
Στο τελευταίο συμβούλιο αφού συνεργάστηκαν, απέναντι σε όλους τους άλλους, ψήφισαν μαζι τον υποψήφιο σύμβουλο στις τελευταίες εκλογές του Ρούσση και στις προηγούμενες του Οικονομάκου, αστυνομικό (λόγω επαγγέλματος ειδικός στην καταστολή,λόγω βαθμού 'στρατηγός΄ ειδικός στο γλύψιμο και λόγω διαδοχικής τοποθέτησης στους παραπάνω συνδιασμούς πετυχημένο καιροσκόπο) για συμπαραστάτη του Δημότη, ζητοκραύγασαν μαζί με το Ρούσση τη νίκη της Δημοκρατίας στο Δήμο.
Έλεος αλλά αυτό δε λέγεται Δημοκρατία, λέγεται συγκάλυψη, συνδιαλλάγή, λέγεται παράγκα λέγεται ευτελισμός του θεσμού του συμπαραστάτη και του δημοτικού συμβουλίου .
Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι οι δύο παραπάνω αρχηγοί είναι αυτοί που ελέγχονται ποινικά για σοβαρότατα αδικήματα σε βάρος του Δήμου μας.