Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Γιάννης Μπουλέκος:Με "διαφορετικούς" και όχι με κακόμοιρους υποτακτικούς

Για ότι υπέροχο υπάρχει στο κόσμο μας,φτιάχθηκε από τους γενναίους "διαφορετικούς" και όχι από τους κακόμοιρους υποτακτικούς.Όπως λέει και ο Ρίτσος,ο άνθρωπος πορεύεται μόνος στον έρωτα,στη δόξα και στο θάνατο.Εκείνο που μένει πάντα  είναι το αχνό αποτύπωμα και οι μεγάλες ομάδες που άφησε πίσω του.
Πολλοί  άνθρωποι σήμερα  πιστεύουν,ότι η συμπόρευση με μια φόρμα ύφους και ιδεολογίας,τους δίνει κύρος και δύναμη,τους λυπάμαι.Σε άλλους πάλι,αρέσει να φτιάχνουν  πορτραίτα ή "μεσσίες",που είναι αναντικατάστατοι,τους λυπάμαι.Η Ζωή  τρέχει και σκοτώνει κάθε στατική σύλληψη του επιστητού.Τίποτα δεν μένει ίδιο.
Αφορμή  για αυτή τη παρέμβαση στάθηκε η απορία ενός συμπολίτη μας,ο οποίος αναρωτήθηκε τι θα ψηφίσουμε στις δημοτικές εκλογές.Αυτό που έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον και με εξόργισε,είναι κι ότι διαπίστωσα πως ο μέσος ψηφοφόρος εστιάζει ξανά-παραδοσιακά,στο πρόσωπο ή στον πολιτικό χώρο  που στηρίζει το πρόσωπο,λες και δεκαετίες τώρα που έκανε το ίδιο δικαιώθηκε!!
Με όλα αυτά που μας συνέβησαν τα τελευταία ,δεν βάλαμε μυαλό;Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε πρέπει να αξιοποιήσουμε έντιμους και ικανούς συμπολίτες μας,να απεγκλωβιστούμε από το σύνδρομο της "συναλλαγή",του ρουσφετιού και του κομματισμού. Γνωριζόμαστε καλά μεταξύ μας και δεν δικαιούμαστε να κάνουμε λάθος.Έχουμε χρέος να κάνουμε την υπέρβαση,να λυτρωθούμε από τα σύνδρομα και τις καταβολές μας,πρέπει να τολμήσουμε.
Γιάννης Μπουλέκος υποψήφιος με τον συνδυασμό ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣ-ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
Πρώην Μέλος Νομαρχιακής Επιτροπής Αν.Αττικής ΣΥΡΙΖΑ

3 σχόλια:

ευρυνόμη είπε...

δια της βίας ο νους ασθενεί η φασίζει αγαπητέ Γιάννη!

ευρυνόμη είπε...

ε όχι και Αυτοί2

Ανώνυμος είπε...

Σύντροφοι στον κήπο του ΣΥΡΙΖΑ που μέχρι χθες είχε χορταράκια που κανείς δεν τα προτιμούσε ,ξαφνικά φύτρωσαν όμορφα λουλούδια ,αυτό το γεγονός μας γέμισε χαρά ελπίδα ,μας έδωσαν λόγο πάψαμε να ανήκουμε στο κοινωνικό περιθώριο γίναμε ένα κομμάτι της κοινωνίας.Ομως αυτά τα λουλούδια άρχισαν να μεγαλώνουν ,να μπουμπουκιαζουν να είναι ποιο όμορφα από εμάς ,να λένε και να κάνουν πράξη αυτά που πιστεύουν,άρα ήρθε η ώρα να τα ξεριζώσουμε μας τυφλώνει τόσο πολύ το μίσος προς ένα παιδί 25 ετών που πραγματικά ανατριχιάζω ΝΤΡΟΠΉ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΔΟΣ ΓΙΑΤΊ ΑΥΤΆ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΤΑ ΥΙΟΘΕΤΕΊ Η ΑΡΙΣΤΕΡΆ