Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Φεύγει το ΙΚΑ Ωρωπού.

Ερώτηση των Βουλευτών του ΣΎΡΙΖΑ ,Νάσου Αθανασίου και Στάθη Παναγούλη για το ΙΚΑ  ΩΡΩΠΟΥ και το ακατάλληλο κτίριο που υπέδειξε ο  ανεπαρκής Δήμαρχο κ.Οικονομάκος .Σύσσωμες όλες οι δημοτικές παρατάξεις απούσες  Σιγά μην ασχοληθούμε με την υγεία των κατοίκων. Ας πεθάνουν να γλυτώσει και το ΙΚΑ καν φράγκο.....!!!!!!

Τα συμπεράσματα δικά σας.!!!!!!!!!!!!!

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΛΑΡΙΝΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ; ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ........ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΨΗΦΟΥΣ ΜΑΖΕΥΕΙ Ο ΝΤΙΡΛΑΝΤΑΝΤΑΣ..................

Ανώνυμος είπε...

Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας

Ανώνυμος είπε...

ο πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας

Ανώνυμος είπε...

Ο δικος μας Θεος ειπε :

"ΟΣΤΙΣ ΠΙΣΤΟΣ ΟΠΙΣΩ ΜΟΥ ΕΛΘΕΙΝ"

δεν διεταξε κανενα !

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΗΜΑΡ δεν παιρνει θεση για το θεμα του ΙΚΑ μονο ο ΣΥΡΙΖΑ και οι βουλευτες του.ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

apantisi stin /ston anonimi 4.33
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/09/b_4759.html

Ανώνυμος είπε...



http://b.vimeocdn.com/ts/139/443/139443390_640.jpg













Ανώνυμος είπε...

Οι πολιτικοί και οι πάνες έχουν ένα πράγμα κοινό. Πρέπει να αλλάζονται και οι δυο συχνά, και για τον ίδιο ακριβώς λόγο

Ανώνυμος είπε...

Περιφερειακά ιατρεία στους Δήμους Ωρωπού και Διονύσου για τον 4.33

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Βουλευτής Αττικής, Βασίλης Οικονόμου, εκφράζει την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι επιτέλους φαίνεται να προωθούνται λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των Δήμων Διονύσου και Ωρωπού.
Συγκεκριμένα ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης δεσμεύτηκε σε σύσκεψη με τους Βουλευτές της Περιφέρειας Αττικής, ότι θα προωθήσει την δημιουργία Περιφερειακών Ιατρείων στον Διόνυσο και στον Ωρωπό ώστε να μπορούν οι διαρκώς αυξανόμενοι κάτοικοι των δύο Δήμων να απευθύνονται εκεί για την κάλυψη των αναγκών τους σε πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας έτσι ώστε να μην επιβαρύνεται η λειτουργία του Κέντρου Υγείας Καπανδριτίου. Η εξέλιξη αυτή έρχεται ως απάντηση στην διαρκή κοινοβουλευτική πίεση από τον Βασίλη Οικονόμου ο οποίος σταθερά όλα αυτά τα χρόνια ζητά να αναπτυχθεί η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στους δύο Δήμους με ενίσχυση του υπάρχοντος Κέντρου Υγείας Καπανδριτίου και την μετατροπή του σε αστικού τύπου με παράλληλη δημιουργία Περιφερειακών Ιατρείων στον Ωρωπό και στον Διόνυσο.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ 'ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ' ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΔΗΜΑΡ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡ Ωρωπος Απεναντι? Εγω ειπα για ευνοητους λογους για το ΙΚΑ οτι ειναι ο τελευταιος φαρος που εχει μεινει στον Ωρωπο.Πολιτικη δεν ειναι να λεμε οτι η συναντηση με τον υπουργο "φαινετε" η λυση του προβληματος.ΑΣΩΠΟΣ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ Ολες οι Παραταξεις συμφωνησαν για πρωτη φορα πλην του Κ.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ η ΔΗΣΩ.Προτεινε μια λυση ανεφαρμοστη για την κατασκευη του εργου,που δεδομενου το χρονιο εγκλημα του ΑΣΩΠΟΥ παραμενει.Οσο για την αντιπαραθεση κανετε λαθος ισα ισα προσπαθω να αφυπνισω τους μηχανισμους της ΔΗΜΑΡ(Αραγε γιατι δεν ενδιαφερονται στον ΩΡΩΠΟ για την ΔΗΜΑΡ)να επεκταθουν και στην εδω εκλογικη περιφερεια και οχι μονο με τους βουλευτες της.

Ανώνυμος είπε...

Φαίνεται ότι το Περιφερειακό Ιατρείο που αποφάσισαν στο Υπουργείο Υγείας δεν το θέλουν οι φωστήρες του ΣΥΡΙΖΑ!!! Αυτοί θέλουν … ΙΚΑ!!! Ούτε μάθανε ότι υπάρχει πλέον ΕΟΠΥΥ, ούτε για το Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου, ούτε για τις νέες αποφάσεις. Επειδή είναι λοιπόν βαθιά νυχτωμένοι ας ρωτήσουν τον Οικονομου τι είναι αυτά που ανακοίνωσε και μετά τα συζητάμε και τα υπόλοιπα!!!

Ανώνυμος είπε...

Απαντηση 26/9 2013 1;35μμ κ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ επειδη ειμαι βαθεια νυχτομενος πεστε μας?θα μεινει το ΙΚΑ,θα γινει ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ η ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ,γιατι με τοσες "συσκεψεις" τα εχεις μπερδεψει.Εσυ αναφερεις ως θετικη εκτιμηση στην συναντηση με τον Υπουργο και οχι για αποφαση για το "ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΩΡΩΠΟΥ".Σας παρακαλουμε κυριε ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ δεν θελουμε αλλο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ μην ιδρωνετε στις συσκεψεις παρε ενα τηλεφωνο τον "αδελφο σου τον ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ να δωσει καταλληλο κτηριο για το ΙΚΑ και αφηστε αυτα που ξερετε? ΥΓ.ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ(στις 32 του μηνος)

Ανώνυμος είπε...

Ε το ειδα και αυτο? ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ στο MEGA μνημονιακος με δοξα και τιμη,και αντιρατσιστικος, παιρνει μαθηματα απο το πολιτικο "λουλουδι" την κ.ΡΕΠΟΥΣΗ πως θα συρρικνωθει Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.ΥΓ.το μεγαλο "ΠΑΡΩΝ" που βροντοφωναξε τοτε ρε παιδια δεν το ηθελε απλα του ξεφυγε,μνημονιακος ειναι ο ανθρωπος το "καρβελι" του βγαζει.

Ανώνυμος είπε...

Τωρα θελετε να πιστεψω οτι ο ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ δεν ηξερε οτι το κτηριο που παραχωρησε για την στεγαση του ΙΚΑ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ;γιατι; αραγε; Κουιζ για τους ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ της συμπολιτευσης.

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΗΜΑΡ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΠΑΝΔΗΤΙ ΠΟΥ ΑΝΑΒΑΘΜΗΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΩΡΩΠΟΥ! ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΟΝ ΝΟΜΙΖΩ!! ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΣ ΣΥΓΚΗΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΣΥΓΚΗΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ ΣΤΙΣ ΑΦΙΔΝΕΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΕΞΗΠΗΡΕΤΗΤΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΠΑΝΔΤΙΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

Απαντω 2.27μμ Προφανως δεν εχω την προθεση να μην επικροτησω τα θετικα,αλλα δυστυχως οι ιθυνοντες τρεχουν πισω απο τα γεγονοτα.Οφειλε ο κ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ να εχει ξεσηκωσει τους πολιτες του Ωρωπου και να εχει ενημερωσει Συμπολιτευση-Αντιπολιτευση γιατι γνωριζει πολλα η οφειλε να γνωριζει λογω της ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ. ΥΓ Η αμφισβητηση ειναι Πολιτισμος.