Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΔΗΣΩ ψάνει "τράγο" για παντρειά.

Διά τό καλό όλων μας ,δια να μην έρθουν αι κομμουνισταί και μας εφαρπάξουν το βιός μας.
Προσοχή, προσοχή τα τηλέφωνα όλοι ανοικτά.Η ΔΗΣΩ ψάχνει τράγο για παντρειά εν όψει των επερχόμενων Δημοτικών εκλογών.
Δεν ξέρω αν ο "τράγος" που τον έκανε δημόσιο υπάλληλο ο κ.Βασίλης Οικονόμου,βρίσκεται σε διαθεσιμότητα-κινητικότητα ή είναι του σκληρού ΑΣΕΠ.

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΕ ΚΑΙ ΣΩΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ.Η VARNAVA ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΝΑ ΠΛΥΝΕΙ ΚΑΝΑ ΠΙΑΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΖΑΛΙΣΕΙ;ΤΟΝ ΤΡΑΓΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ;ΑΥΤΗ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΓΙΑΣΗΜΑΚΗ,ΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ.ΚΑ Β ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΑΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΠΕΘΕΡΙΑΖΑΤΕ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΚΑΤΩ..

Ανώνυμος είπε...

Τραγια Υπαρχουν Πολλα!!!!!! Βαρβατα Δεν Ξερω..... Ενας ειναι ο Τραγος που θα Μπει στο μαντρι!!!!! Αντε και καλα γεννητουρια!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Απο Οτι Μαθαινουμε στη Παραλια....θα σφαχτουν Πολλα Τραγια!!!!! για τα Ματια της ΔΗΣΩ..... Αλλα Δεν ξερω;;; Μαθαινω οτι απο το Μαντρι ισως φυγουν μερικοι!!!!!!!! και γινουν " Ελευθερας Βοσκης " !!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Egw An Htan Etsi h DHSW!!!!! Tha thn Armega!!!! Exei Gala...kai kalo h DHSW....to thema einai Poios tha thn Armeksei Prwtos!!!!! Yparxoyn Polloi poy th Theloyn....

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση σε όλους τους παράγοντες και τα "μεγαλοστελέχη" του Δήμου είναι η περισσότερη δημοκρατία και περισσότερη διαφάνεια. Συγχαρητήρια στη ΔΗΣΩ!Να ενωθούμε να φτιάξουμε κάτι καλό για τον Δήμο έξω από κόμματα, μεγαλοπαράγοντες και μεγαλοστελέχη των κομμάτων

Ανώνυμος είπε...

συγχαρητηρια στο ΒΑΣΙΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ γισ την πρωτοβουλια,Μονον ετσι θα παει μπροστα ο δημος

Ανώνυμος είπε...

diladi stirizoume oikonomako apo tin proti kiriaki kai oxi opos stis proigoumenes ekloges

Ανώνυμος είπε...

ο κυριος θελει να πει εδω πανω,. μην τσιμπατε εσεις εκει κατω,εσεις την δουλεια σας για να στηριξουμε ανθρωπο δημοκρατικο,και πανω απ'ολα διαφανεια.

Ανώνυμος είπε...

Απο τα 11 προβατα που εχει στη στανη
(επιτροπη) το κριαρι ξερει οτι μονο 3 ειναι δικα του. Απ'αλλου εχει κερδη το κριαρι τις δεξαμενες ψηφων.

Ανώνυμος είπε...

η ελενιτσα αμα δεν ειναι σε ψηφοδελτιο θα σκασει.εγω λεω τωρα οπου εχει χωρο να βαλει το κοριτσι.τοσες της ηλικιας της περιμενουν να την ψηφισουν νταρσες οπου ναναι κι οποιον ναναι αρκει να ειναι η νιτσα μας οπου θελει το κοπελιαλλα για κονομακο τη γκοβω της παει ρε παιδι μου πιο πολυ εξ αλλου ειναι και φιλοι απ τα παλια τα λενε και καπου καπου στο γραφειο για να μη ξεχνιομαστε οτι αγαπιωμαστε κ.λ.π κ.λ.π εχουν και το ιδιο μποι μετριοι κι δυο.οσο για τους αλλους η νιτσα μας τους δουλευει ψηλο γαζι ολους.γεια σου νιτσα γαργαλιαρααααααααααααααααααααααα

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ο/Η 18/9 2013 8;11μ.μ. Το ειδαμε ποσο μπροστα πηγε ο τοπος με την πρωτοβουλια του,εχουν αναψει τα δισκοφρενα

Ανώνυμος είπε...

Απαντηση 18/9/2013 4;52μμ δημοκρατια διαφανεια ωραιες λεξεις για τον λαο.ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ με ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ και ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΥΣ να γινει κατι στον τοπο μας, μαλλον θα ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Ενα Τραγο.....Ειδα Χθες στο Μαντρι!!!!! Δεν εμαθα ομως αν υπηρξε Συνυπαρξη......

Ανώνυμος είπε...

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ να μου το θυμηθης θα σου φυγει και η Ελενιτσα να δω με ποιους θα μεινεις στο τελος.Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ λεει οπως εστρωσες θα κοιμηθεις.

Ανώνυμος είπε...

Να του Φυγει ΜΟΝΟ η Ελενιτσα...Λιγο το Κακο!!! Με τους Τραγους του.. Τι Θα κανει;;;; που οπως μαθαινω ειναι Ετοιμοι να του φυγουν...Γιδες Βρισκονται....Βαρβατα Τραγια που Θα ΒΡΕΙ!!!!!!!!