Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Βασίλης Μπισμπίκης για τις τούμπες της ΔΗΣΩ

Δημόσια τοποθέτηση του Βασίλη Μπισμπίκη
"Κύριε Βασίλη Οικονόμου,κύριε "βολευτά",δεν αδειάζουμε έναν άνθρωπο,που με σύνεση και υπευθυνότητα έφερε σε πέρας το δύσκολο έργο της αντιπολίτευσης.Η κ.Βαρνάβα και εγώ προσωπικά με προσωπικό κόστος προσπαθήσαμε να αναδείξουμε τις αδυναμίες,την ανικανότητα και τις παρανομίες  της Δημοτικής αρχής που εσύ με το τρόπο σου μας επέβαλες.
Κύριε "βολευτά"εσείς φύγατε ,θέλατε να σώσετε την πατρίδα,δεν ξέρω τα καταφέρατε;;;;;;Τώρα θέλετε να σώσετε το Δήμο Ωρωπού,από ποιον;;;;;;από το φίλο σου τον Οικονομάκο;;;;;;;;;
Οι άνθρωποι που συστρατεύθηκαν και σε εμπιστεύθηκαν μέσα από τις τάξεις της ΔΗΣΩ δεν έχουν ανάγκη από πάτρωνες,έχουν την δυνατότητα των επιλογών τους,δεν είναι πρόβατα,έχουν δόξα το Θεό και μυαλό και ποδαράκια".

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΔΗΣΩ;

Ανώνυμος είπε...

όλοι οι γραφικοί του χωριού σε ένα μπλοκ!!! Μεγάλη δημοσιογραφική - πολιτική επιτυχία κ Μπουλέκο!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε λες να αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι? ποιός, με ποιόν, που, πότε..? θα έχει και άλλες εκξπλήξεις από ΔΗΣΩ? στο φεύγα λέμε...

Ανώνυμος είπε...

Η καλυτερη Λυση ειναι να παει οπου Θελει ο καθε ενας αφου ο κ.Οικονομου Δεν κατεβαινει Υποψηφιος!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΥΛΗ ΤΟΥ.ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΣΗΜΑΚΗ ΜΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ .......ΜΠΗΚΑΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ........

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΙ ΞΕΦΥΛΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟ ΧΤΕΣΙΝΟΒΡΑΔΥΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΙ ΞΕΦΥΛΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟ ΧΤΕΣΙΝΟΒΡΑΔΥΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Μαρκοπουλιώτης είπε...

Μπιλιρης,Λιμενικό Ταμείο,ΔΗΣΩ,ΑΠ ΕΥΘΕΙΑς ΑΝΑΘΕΣΗ 6500 για παγκάκια.
Βασίλης πίνει,Βασίλης κερνάει.
Λ'ιγο ντροπη δεν υπάρχει.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΠΙΛΙΡΗΣ ΙΜΩΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕ ΑΛΛΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΠΡΑΒΟ !! ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ?

Ανώνυμος είπε...

Φιλε μπισμπικη τρεξε να γλιτωσεις απο τον οικονομακο ειναι αφιλος

Ανώνυμος είπε...

Καλα ο Μπιληρης τωρα ειναι Αντιπαλος του Δημαρχου;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Εμαθε καποιος Χθες τι αποφασισαν εκει στο Καπανδριτι οι της ΔΗΣΩ;;;;; Ενημερωστε μας!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δαχτυλιδια......Αλλοι Μοιραζουν!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Βασιλακης....ο Λεκκας πως Δεν ηταν Χθες Καπανδριτι με τους Αλλους της ΔΗΣΩ;;;;Αυτος Δεν Θελει θεση Αντιδημαρχου;;; Προσεχε Βασιλη!!!! Αντιδημαρχος Αυλωνα Οριζεται Αλλος......Τρεξε να Προλαβεις!!!!!! γιατι μετα την απομακρυνση απο το Ταμειο!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Α ρε γλέντια....στον δήμο μας.....βάλτε κανά νέο άνθρωπο για ΔΗΜΑΡΧΟ....σοβαρό χωρισ να εχει πολιτικο παρελθόν και τον σέβεται ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ...όλοι είναι για τις τσέπες τους και για τον ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.....ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αντε ρε νέους ανθρώπους βάλτε για δήμαρχους με ΛΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.....ΔΗΣΩ!!!

Ωρωπιώτης Παραλιακός είπε...

Ανώνυμε φίλε των 14 Σεπτεμβρίου 2013 - 8:12 μ.μ. Τι εννοείς ΛΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ και νέους ανθρώπους από την ΔΗΣΩ;
H Βαρνάβα δεν ήταν πολιτικοποιημένο πρόσωπο και είναι νέα στην αυτοδιοίκηση. Εκτός κι αν εννοείς "νεαρά" πρόσωπα που δεν ασχολούνται με την πολιτική..

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε Συντροφε...Βασιλη Μπισμπικη , επειδη δεν Θυμαμαι ποσους σταυρους Εφερε ο καθε Υποψηφιος της ΔΗΣΩ μηπως μπορεσεις να μας τους θυμισεις;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση στο-η των 11,06
Ωσους είχε πάρει και ο κ.Βασίλης Οικονόμου στο Καπανδριτι όταν ήταν υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος.

Ανώνυμος είπε...

ηταν υποψηφιος κοινοτικος συμβουλος ο Βασίλης Οικονομου; αυτά δεν τα ξέραμε. ενημερώστε μας

Ανώνυμος είπε...

ηταν στο ξεκινημα του,αν θυμαμαι καλα ειχε παρει καμμια τριανταρια.

Ανώνυμος είπε...

Αν Περιμενε ο Οικονομου απο Καπανδριτι και Αυλωνα..... θα Ειχε Προκοψει!!!!! Εκει Οταν Ηταν στο ΠΑΣΟΚ οι " Φιλοι του " ετρεχαν Πισω του!!! Μετα οι Ιδιοι " φιλοι του " τον Ελεγαν Προδοτη!!!!! Αισχος για Αυτους τους Δηθεν!!!! φιλους......

Ανώνυμος είπε...

Πρεπει να ειχε κατεβει με το Μπουλεκο στις δημοτικε εκλογες του 1989.......αν δεν κανω λαθος!!Και δειτει πως τα φερνει ο χρονος που στις εκλογες του 2010 ο νεοτερος Μπουλεκος ο Γιαννης ειχε κατεβει με το Οικονομου μονο που αυτος δεν κουβαλησε το κορμι οπως εκανε το 89 0 Βασιλακης, αλλα πηρε 200 και βαλε σταυρους (αν δεν κανω λαθος με πολεμο απο καποια στελεχοι του συνδιασμου που επεσαν να τον φανε).
Και δειτε που ειναι σημερα απο τη μια ο Γιαννης και που ο Οικονομου, Ο ενας ειναι ισως απο τους μεγαλυτερους πολεμιους της καταστροφικης πολιτικης των μνημονιων και μεγαλοστελεχος του ΣΥΡΙΖΑ αλλα πανω απο ολα τον γουσταρει ο κοσμος γιατι ειναι νεος και εντιμος και ο αλλος ξερετε...... ο Βουλευτης ντε εχει καταντησει κολαουζος τους Κουβελη και προσκυνητής του Σαμαρα που μαζι πινουν το αιμα του Ελλνικου Λαου!!!!!!!!!!

Υ.Γ. Πως τα φερνει πουτ.....να Ζωη;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Απαντηση Ο/Η 15/9/2013 11;06 ΣΥΝΤΡΟΦΕ αν εισαι στο ΔΗΣΩ Ο ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ τοτε ασχολειτο να συμπληρωσει το ψηφοδελτιο με τους ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ καθως και την οργανωση που αφορουσε τον τοτε ΔΗΜΟ ΩΡΩΠΟΥ.Ωπως ελεγε δεν τον ενδιαφερει η εκλογη του αλλα να παει καλα η παραταξη.Σου θυμιζω οτι πηρε τους διπλασιους ψηφους απο τον ΄΄ΠΡΟΕΔΡΟ΄΄για πρωτη φορα.

Ανώνυμος είπε...

Απαντηση Ο/Η 13/9 2013 12;00 π.μ Ο ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ ηταν αναπληρωματικος γιατι ειχε το θαρρος να αμφισβητει καταστασεις και να μην συμβιβαζεται σε δεδομενα.

Ανώνυμος είπε...

Τρεξε μπισμπικη περνα ο οικονομαν

Ανώνυμος είπε...

Τελικα αποδειχτηκε οτι ο ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ ειχε δικιο οταν ελεγε οτι ολες οι αποφασεις που λαμβανονται επρεπε να παρθουν απο το ΣΥΝΕΔΡΙΟ και οχι απο την "αυλη" κυριολεχτω του εκαστοτε ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ. Γιατι πιστευω θα ηταν παραλληλα με το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ και προπαντων με την Βαση.ΥΓ.Ο ΜΠΙΛΙΡΗΣ προσωπικη επιλογη του ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ηταν για το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΩΡΩΠΟΥ?