Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Ο Αντιδήμαρχος του Αυλώνα,"λαγός" του εργοστασίου Βιομάζας

Η εργολαβική διαφήμιση του "χειροκροτάκια" από την "περιβαλλοντολογική" ΜΚΟ του Συκάμινου ,σε πλήρως διατεταγμένη υπηρεσία,με την βοήθεια των "πνευμάτων του βουνού",φιλοξενεί  συνέντευξη-"λαγό" του αντιδήμαρχου Αυλώνα,κ.Ανδρέα Λέκκα για το εργοστάσιο βιομάζας στον Αυλώνα.
"..........Ερώτηση: η δίκη σου γνώμη για τις συγκεκριμένες μονάδες;;;;;;Απάντηση του κ.Λέκκα: αν αθροιστικά ρυπαίνουν περισσότερο από ένα σουβλατζίδικο να μην γίνονται.Ξαναλέω αν.Αφού Έλληνες και ξένοι επιστήμονες συμφωνούν,ότι οι μονάδες αυτές όχι μόνο δεν ρυπαίνουν το περιβάλλον αλλά αντίθετα το προστατεύουν........."
Για πρώτη φορά η Δημοτική αρχή τοποθετείται ξεκάθαρα και τόσο πολύ ξεδιάντροπα  με "λαγό" τον Αντιδήμαρχο Αυλώνα,για το πόσο καλό είναι το εργοστάσιο βιομάζας , συγκρίνοντας μάλιστα τη λειτουργία με το σουβλατζίδικο της γειτονίας.
Η προσπάθεια της Δημοτικής αρχής με "λαγό" τον αντιδήμαρχο Αυλώνα να πείσει για το πόσο καλό είναι το εργοστάσιο βιομάζας,γεννά πολλά ερωτηματικά.
Αγαπητοί διαφημιστές του εργοστάσιου βιομάζας,κ.Αντιδήμαρχε Αυλώνα,σεβαστείτε την επιθυμία των κατοίκων σε ένα μίνιμουμ ποιότητας ζωής,που έχει ....απομείνει.

2 σχόλια:

Αυλωνιτης είπε...

Θερμα Συγχαρητηρια Κωστα για τη Θεση σου !!!! Κανενα απο τα Εργοστασια τετοιου ειδους Δεν ειναι Ποτε Αθωα......Οι Κατοικοι του Αυλωνα εχουν Αποδειξει οτι Αντιστεκονται και Πολεμουν για την Υγεια των Παιδιων τους . Βεβαια Αυτους που εκλεξαμε Επρεπε να μας Προστατευσουν και να Ειναι Μπροσταρηδες στους Αγωνες για τη μολυνση της περιοχης Οπως ειχε Πραξει ο Αημνηστος Δημαρχος μας Δημ. Κυριακου !!!!!! Εστω και Χωρις ομως τη συμπαρασταση των Τοπικων Αρχοντων.... οι Κατοικοι του Αυλωνα Θα Αντισταθουμε και θα νικησουμε οπως Τοτε με τα σκουπιδια!!!! Οι Εκλογες Πλησιαζουν.....ο Καθε Ενας θα Παει στη Θεση που Διαλεξε...και του Αξιζει.......Αυλωνιτης!!!

Ανώνυμος είπε...

akougetai oti tha gini sto kapandriti kserei kaneis tpt????