Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Ο Δήμος Ωρωπού είναι για τα πανηγύρια!!!!!!!!!!!

 Τελικά εδώ ταιριάζει γάντι η φράση του λαού "είστε για τα πανηγύρια".Αν παρατηρήσετε καλά,θα δείτε ότι οι άνθρωποι αυτοί,πραγματικά αποτελούν κομμάτι ενός πανηγυριού.Έτσι εξηγείται το πόσο γρήγορα ο Δήμαρχος,παρακάμπτοντας τις όποιες γραφειοκρατικές διαδικασίας,αυθημερόν ανέθεσε  τη "μάσα" των Αφιδνών ".................σιγά μην ασχοληθούμε με τίποτα σοβαρό".
Πάντως,κλείνει σιγά-σιγά και ο κύκλος των καλοκαιριών πανηγυριών με τις κατά τόπους ατραξιόν.........μαϊμούδες,ντέφια και πολλούς  ποντικούς.!!!!!!!!!!
Εδώ ο κόσμος χάνετε και το .....χτενίζεται.
Γεγονός είναι ένα,ο κόσμος έχει σίγουρα διακρίνει και ξεχωρίσει τι πρέπει να κάνει  την επόμενη φορά που θα επιλέγει τα πρόσωπα να διαχειριστούν τη τύχη του τόπου.
Και εντάξει την προηγουμένη φορά ο πολύς ο κόσμος εκφράστηκε την  δεύτερη Κυριακή μέσα από την υπερψήφιση του "χειροκροτάκια".δείχνοντας έντονα τα κακώς κείμενα παλαιοτέρων ετών...Τώρα όμως οφείλει να είναι πολύ προσεκτικός και να επιλέξει σωστά και με γνώμονα όχι τις πελατειακές σχέσεις ,αλλά την ικανότητα και τη σοβαρότητα
*********Κύριε αντιδήμαρχε Αφιδνών,αναμένω την δημοσιοποίηση των επίσημων πρακτικών του Δημοτικού Συμβουλίου της 5ης Αυγούστου μέχρι τότε βλέπουμε(εκτός από το βίντεο που θα δανειστώ απο την maximipoli.gr).Ο κ. Δήμαρχος είμαι σίγουρος,ότι σας έχει ενημερώσει για την τηλεφωνική μας επικοινωνία. Να είσαι σίγουρος ότι δεν με λένε ούτε Παντελή Μέξη ούτε Ζουγανέλη**********.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αφου ηταν απων οδημαρχος και ο αντιδημαρχος αφιδνων, εγω ειδα τον παπαγιαννη να χορευει με τον γιασημακη και τον σωτηρχο.

.

κωστας είπε...

και που είναι η διαφορά;;;;

Ανώνυμος είπε...

εσυ που ειδες τον παπαγιαννη να χορευει με τον γιασημακη εχεις καιρο να επισκευθεις οφθαλμιατρο διοτι και οι δυο εφυγαν αμεσως μετα την περιφορα.δεν ειναι τσαμπατζηδες σαν τον ρεμπελια και τον οικονομακο.

Ανώνυμος είπε...

την αλλη μερα φιλε μου πληρωσανε οι κυριοι,και με το παραπανω.