Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Παραιτήθηκε ο δήμαρχος


Παραιτήθηκε δήμαρχος για τα...διόδια
Την παραίτησή τους υπέβαλαν ο δήμαρχος Ευάγγελος Πολύζος και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου Πύδνας Κολινδού, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη λειτουργία του σταθμού διοδίων Αιγινίου.
Αρα ο "χειροκροτάκιας" τού Ωρωπού θα παραιτηθεί επτά φορές,γιατί τόσο είναι τα διόδια στο Δήμο !!!!!!!!! Σιγά μην έχει τέτοιες ευαισθησίες.Το δυστύχημα είναι ότι δεν έχουν ευαισθησίες και φιλότιμο οι αντιπολιτευόμενες  δημοτικές παρατάξεις,αν και κάποιες παρατάξεις πρέπει να συγκαταλέγονται στις συνεργαζόμενες.
                     Διαβάστε την επιστολή
Στην επιστολή τους προς τον υπουργό Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη, που κοινοποιούν στον Πρωθυπουργό και τον υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών,Μεταφορών και Δικτύων, αναφέρουν:"Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Πύδνας Κολινδρού, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη λειτουργία του σταθμού διοδίων Αιγινίου που οδηγεί την περιοχή  της Πιερίας σε απομόνωση, σε υποβάθμιση, σε οικονομικό μαρασμό και σε ασφυκτικό αποκλεισμό και εκφράζοντας την απόλυτη αγανάκτηση μας για την αδικία που συντελείται σε βάρος του τόπου μας και των κατοίκων της Πιερίας και ειδικότερα της Βόρειας Πιερίας.
Θέτουμε στη διάθεση σας τις παραιτήσεις μας, αναμένοντας και προσδοκώντας να δοθεί οριστική λύση με την κατάργηση του σταθμού διοδίων Αιγινίου".

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

re pas kalla ? o dikos mas ta thelei ta diodia ara giati na paretithei ?
xereis ti politiko merokamato vgazei autos kai o andivasileas iliaskos , alla kai litsas ,me ta alla pedia ?

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΑΣΕ ΠΑΛΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ?Ο ΛΙΤΣΑΣ ΠΗΓΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΗΓΕ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!!!!ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ.....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΛΙΤΣΑΣ ΕΙΧΕ ΤΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΛΕΡΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΝΟΜΑΚΟ.ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ.....ΚΑΙ ΒΑΛΕ.

Ανώνυμος είπε...

ELA PIGE O LITSAS KATIGOROYMENOS ? POS EGINE AYTO ? DEN TI GLITOSE ME VOULEVMA ? TI MAS LES SAN TO LITSA PAME KATIGOROUMENOI OLOI MAS TI DIAFORA EXEI AYTOS ?

Ανώνυμος είπε...

ρε αρχοντα εσυ ξερεις οτι ο λιτσασ πληρωνει κανονικα στα διοδια εκτοσ απο τα παραπλευρα.ψυχη και φιλοτιμο ο λιτσασ σιγουρα δεν εχει.οσο για τισ απευθειας αναθεσεισ ,αυτο ειναι το παρατσουκλι του λιτσα στην μαλακασα.ο κυριος 6925.....αντε γειαααααα

Ανώνυμος είπε...

STASOU GIATI MPERDEFTIKA TORA , KAI PLHRONEI KAI EINAI KATIGOROYMENOS ?
DHLADI PLIRONEI STON AXONA KAI DEN PLIRONEI TA PARAPLEVRA ?
PROTI FORA VLEPO AGONISTI ALACART . H STERGIOY KAI H SYNDONISTIKI TO XEREI ? KAI GIATI DEN VGENEI NA TO PEI NA XEROYME GIATI AGONIZETE AKRIVOS ?