Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2013

το πόθεν έσχες του "χειροκροτάκια"

Δήμαρχοι, πρώην νομάρχες και περιφερειάρχες, καθώς και σύμβουλοι της τοπικής αυτοδιοίκησης σε όλη την επικράτεια περιλαμβάνονται στη λίστα του ΣΔΟΕ που δημοσιεύει σήμερα το «Εθνος της Κυριακής». Ήδη έχουν κινηθεί οι διαδικασίες ανοίγματος των λογαριασμών τους και ελέγχου των «πόθεν έσχες», αφού προέκυψαν ενδείξεις για φοροδιαφυγή και αδικαιολόγητο πλουτισμό.
Εκατόν πέντε δήμαρχοι, πρώην νομάρχες και περιφερειάρχες, καθώς και σύμβουλοι της τοπικής αυτοδιοίκησης σε όλη την επικράτεια που ελέγχονται για «μαύρο χρήμα» περιλαμβάνονται στη λίστα του ΣΔΟΕ που φέρνει στη δημοσιότητα το «Εθνος της Κυριακής».Αρκετοί είναι συνεργάτες........... του Μαζί τα Φάγαμε.!!!!!!!!!!!!!!
Ήδη έχουν κινηθεί οι διαδικασίες ανοίγματος των τραπεζικών λογαριασμών και ελέγχου του «πόθεν έσχες», αφού έχουν προκύψει ενδείξεις για φοροδιαφυγή και αδικαιολόγητο πλουτισμό.
Αγαπητοί κύριοι διαχειρίζοντες τον Δήμο Ωρωπού,πότε θα δημοσιεύσετε στην ιστοσελίδα του Δήμου,ως οφείλεται τα πόθεν έσχες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;γνωρίζεται την διαδικασία;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;μήπως πρέπει να ενημερώσετε και τα "καθαρά χέρια";;;;
Περιμένουμε έστω και κατόπιν εορτής να το αναρτήσει... 
Φυσικά και όσοι έχουν θέση ευθύνης σε θεσμικά όργανα του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: