Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Σαν σημερα εφυγε....ο Ανδρεας Παπανδρεου

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΔΡΕΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ......................


Συμπληρώνονται σήμερα ,δέκα έξη χρόνια από το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου(23 Ιουνίου 1996).
Σε μια εποχή που το πολιτικό σύστημα αμφισβητείται ο Ανδρέας Παπανδρέου θεωρήθηκε από την πλειοψηφία τουλάχιστον του Ελληνικού λαου,ως μια μεγάλη ηγετική φυσιογνωμία της μεταπολίτευσης.


Παρατρίχα η κυβέρνηση των δοσίλογων-υποτακτικών (ΝΔ-ΔΗΜΑΡ-ΠΑΣΟΚ) να ορκιζόταν την ημέρα που έφυγε ο Ανδρέας......στα πλαίσια της συναίνεσης.
"Συναίνεση":Η μαγική αυτή λεξουλα αποτέλεσε μετά το βρώμικο 89,το καθεστωτικό Ευαγγέλιο της πολιτικής ύπνωσης και ιδεολογικής ισοπέδωσης με στόχο την ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΒΟΛΗ των λύσεων που απαιτούν τα ισχυρά οικονομικά συμφέροντα.
Τα επιτελεία των "νταβαδων" και των οικονομικών δυναστων γνωρίζουν πολύ καλά,ότι δεν μπορεί να έχει συνοχή μια τέτοια κυβέρνηση,απλά προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο.
Αυτή η δόλια μεθόδευση λύνει τα χέρια της αντιπολίτευσης,να μην συναινεση στην επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου αλλα στη καταργηση,έτσι δεν θα χρεωθεί το πολιτικό κόστος  μιας αποτυχημένης πρακτικής διαχείρισης.
Αφιερωμένο στους εναπομείναντες ψηφοφόρους του νέου ΠΑΣΟΚ και στην εκσυχρονιστικη συνιστώσα του Βενιζέλου με την επωνυμίας ΔΗΜΑΡ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΚΕΛΙΔΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΦΟΡΤΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΕΛΙΔΟΥ

κωστας είπε...

Σοβαρευτητε.....μην συγκρινεται ανομια πραγματα.
Η κ.Κελιδου κρινεται μεσα απο το εργο της.Για αλλους θετικα για αλλους αρνητικα.Η κ.Οικονομου πως να κριθει...;;;;;;;;απο τον πλατανο..;;;
Η κ.Κελιδου αποτελει σιγουρα ενα αυτοδιοικητικο κεφαλαιο για την Βορεια Αττικη.Εαν καποιοι ειναι κομπλεξικοι και δεν το καταλαβαινουν δικαιωμα τους.
Σημασια δεν εχει ποιος το λεει,αλλα εαν αυτο που λει εχει περιεχομενο