Σάββατο 19 Μαΐου 2012

O "χειροκροτακιας"-Οικονομακος και ο ΠΛΑΤΑΝΟΣ

 Η αθλιότητα του "χειροκροτακια -Οικονομακου και η ανοχή       του συνόλου των Δημοτικών παρατάξεων"

Διάβασα με μεγάλη προσοχή την ανάρτηση στο site maximipoli, για την λειτουργία και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το συμβούλιο της τοπικής Δημοτικής Κοινότητας Καπανδριτιου(συνεδριάζει στο ΠΛΑΤΑΝΟ).Δεν θέλω να σταθώ σε πιθανές επιμέρους προσωπικές πολιτικές και αντιδικίες,αλλά στην ουσία του προβλήματος.

φασιστικές ενέργειες

Ο Καλλικράτης με σαφήνεια προβλέπει  στα άρθρα από 79 ως και 91 τον τρόπο λειτουργίας και τις αρμοδιότητες των τοπικών συμβουλίων.

Διάβασα και γνωρίζω την αδυναμία συνεργασίας της δημοτικής αρχής με το συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας Καπανδριτιου.Δεν μου καίγεται καραφάκι αν είναι αγαπημένοι, η όχι.Αυτό που ενδιαφέρει τους κατοίκους είναι η προώθηση -επίλυση και ανάδειξη των προβλημάτων της δημοτικής κοινότητας Καπανδριτιου μέσα από κανόνες και  δημοκρατικούς θεσμούς που έχουν κατακτηθεί στη πατρίδα μας με αγώνες.
ο εγγυητής
Η απομάκρυνση τοπικού συμβουλίου  από το Δημοτικό κτίριο και η άρνηση του "ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΚΙΑ"  να παραχωρήσει συγκεκριμένο χώρο για την λειτουργία του τοπικού συμβουλίου,όπως ξεκάθαρα προβλέπεται από το άρθρο 91 επιφέρει ποινικές ευθύνες,για παράβαση καθήκοντος και ένα σορό άλλα.Το Δημοτικό κτίριο δεν το έφερε από τη ΜΑΝΉ.Το κτίριο έχει φτιαχτεί με το κόπο των κατοίκων του Καπανδριτιου,πολύ πριν φτάσει ως "ετεροδημότης" στο Χαλκούτσι.Πριν αναγκασθούν οι κάτοικοι του Καπανδριτιου να προσφύγουν στην δικαιοσύνη με την κατάθεση Ασφαλιστικών Μέτρων,ελπίζω άμεσα να αποκαταστήσει τις παρανομίες και αντιδημοκρατικές του πράξεις.
Τον αράπη και να πλένεις το σαπούνι σου χαλάς..!!!!!!
  Το ωσαννά από το ανάθεμα είναι πολύ κοντά......!!!!!!!
Μεγάλη εντύπωση μου κάνει η συμπεριφορά της Αντιπολίτευσης.Που είναι αυτό το παλικάρι,ο Λίτσας το γκουρού της αυτοδιοίκησης με τον Μιμακο,που είναι ο Γιώργος ο Γιασεμακης ,αφού και οι δυο έχουν εκπροσώπηση  στο τοπικό συμβούλιο.Ο Βασίλης ο Οικονόμου με την κ. Βαρνάβα δεν γνωρίζουν;Η συντρόφισσα Στεργιου δεν γνωρίζει;
Το θέμα δεν είναι ποιοι αποτελούν το κάθε τοπικό συμβούλιο,αλλά η λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών.
Μήπως εδώ και πολύ καιρό έπρεπε το σύνολο της αντιπολίτευσης να ζητήσουν τη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΑΜΟΣ. ΣΤΟ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ, ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΜΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΕΥΚΟ! Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΟΡΙΖΕΙ ΠΛΑΤΑΝΟ ΚΑΙ ΜΠΕΥΚΟ ΩΣ ΧΩΡΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ??? ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ!

ευρυνόμη είπε...

Θα πρέπει να βρούμε με ποιον , πριν βρούμε τι θα φάμε και θα πιούμε;
evrinomioropou.blogspot.com

κωστας είπε...

για να φας και να πεις πρεπει να εχεις.!!!!!