Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Οι "σκατιαριδες"του Δημου Ωρωπιων

     Οι "σκατιαριδες" του Δήμου Ωρωπιων και το  

               θησαυροφυλάκιο "ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ"

Είπα μέρες που είναι να μην ασχοληθώ  με τον "χειροκροτακια-Οικονομακο" και τους"σκατιαριδες" πρώην και νυν παράγοντες του Δήμου Ωρωπιων.Τα λαμόγια δεν είναι ένα και δυο,είναι πάρα πολλά,ξεκινούν από την κεφαλή της πολιτικής Ζωής,αλλά και σε όλες τις βαθμίδες της κοινωνίας με πρωτεύοντα μάλιστα ρόλο να τον έχει η αυτοδιοίκηση με τη μαφία των δήθεν μελετητών-εργολάβων-εργοληπτών.

μπραβο Βασιλη ..τα γεγονοτα σε δικαιωνουν 

Καλύβια, 20 – 04 - 2012
Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δ/νση: Αθηνών & Ρ. Φεραίου
Τηλ:             2299 320356      
Fax: 22990-48653
e-mail: press.office@kalivia.gr







ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τελική δικαίωση και λύση στο αποχετευτικό του Δήμου Σαρωνικού.
Με κοινή ανακοίνωση των Υπουργών ΥΠΕΚΑ και ΥΠΟΜΕΔΙ κ.κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου και Μάκη Βορίδη (την οποία επισυνάπτουμε), αποφασίστηκε οριστική λύση για το αποχετευτικό ζήτημα στο Δήμο Σαρωνικού με τη «διοχέτευση των λυμάτων του δήμου στο ΚΕΛ της Ψυτάλλειας».
Απομένει η υποβολή ορισμένων συμπληρωματικών στοιχείων από την ΕΥΔΑΠ και το Δήμο Σαρωνικού, μετά από σχετικό αίτημα του ΕΠΠΕΡΑΑ, για την ολοκλήρωση της ένταξης του έργου.
Η συγκεκριμένη απόφαση αποτελεί δικαίωση των αγώνων που έχει ξεκινήσει ο Δήμος Σαρωνικού τους τελευταίους μήνες προκειμένου να επιλυθεί οριστικά το πρόβλημα της αποχέτευσης ακαθάρτων στην περιοχή.
Αποτελεί επίσης ένα ηχηρό ράπισμα σε όλους εκείνους που όλο αυτό το διάστημα εξέφραζαν την έντονη αντίθεσή τους και χρησιμοποίησαν οποιουσδήποτε θεμιτούς και αθέμιτους τρόπους προκειμένου να μην προχωρήσει η πρόταση του Δήμου για την Ψυτάλλεια.
Ο Δήμος Σαρωνικού καλεί όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και υπηρεσίες – δημοτικό συμβούλιο και υπηρεσιακούς παράγοντες – να εντείνουμε από κοινού τις προσπάθειές μας προκειμένου να ξεκινήσει και να υλοποιηθεί άμεσα το έργο και να επιτευχθεί η οριστική λύση στο μείζον θέμα της αποχέτευσης.
αυτο ειναι το δετιο τυπου του Δημου Σαρωνικου με την ΕΥΔΑΠ.

            Τα ερωτηματα πολλα και ευλογα:
1.Τα Καλυβια ειναι ποιο κοντα στην ψυταλλεια;

2.Για να οδηγηθουν τα λυμματα απο τον Ωρωπο στη ψυταλλεια εχει ανυφορα και απο τα Καλυβια κατυφορο;

3.Για ποιο λογω οι "σκατιαριδες"θελουν βιολογικο,για να υποβαθμισουν αλλη μια περιοχη;

4.Η προταση για την ΕΥΔΑΠ και την ψυταλλεια κατατεθηκε απο τον Βασιλη Λεκκα στο δημοτικο συμβουλιο;

5.Η μαφια των εργολαβων εχει αναδουλιες΄;


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΩΤΗΣΗ, ΓΙΑΤΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ , ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΕΒΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΚΕΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ? ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΝΩΡΙΖΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ? ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΜΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΕΑ Ο κ.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΔΗΣΩ? ΑΡΓΗΣΕ ΠΟΛΥ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ.....