Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Τον...Οικονομακο και αν τον πλενεις το σαπουνι σου χαλας!!!!

θεμελιώδεις αρχές της δημόσιας διοίκησης-αμεροληψία,ισότητα,αναλογικότητα,χρηστή διοίκηση,νομιμότητα,δημόσιο συμφέρον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(προσφυγή νομιμότητας από τον κ. ΛΙΤΣΑ)
Σε μια τόσο μεγάλη κοινωνική-πολιτική  και οικονομική κρίση αυτονόητη είναι, η καθημερινή ανατροπή λογικών ετών,νοοτροπιών και κομματικών αγκυλώσεων.Οι λογικές των ανεχτικών πολιτικών  και αναβλητικών  πρακτικών  είναι προϊόν του χθες και δεν μπορεί με κανένα τρόπο να αντιμετωπίσει τις σημερινές ανάγκες της κοινωνίας και των πολιτών"ΒΛΕΠΕ ..ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΥΚΤΙΑ...ΚΙΝΗΜΑ ΠΑΤΑΤΑΣ Κ.Λ.Π."
Σε αυτό το νέο τοπίο είναι αναγκαιότητα η σύνθεση και η συμφωνία έστω σε αυτά τα οποία μπορούμε να συνεννοηθούμε,ας είναι και ελάχιστα!!!!!!
-Ποιος έχει την ευθύνη της σύνθεσης;;;;;;;;;;;;;;;;;.Ο Δήμαρχος!!!!!!!!!
-Ποιος έχει την ευθύνη για την τήρησης της ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ και της χρηστής οικονομικής διαχείρισης;;;;;;;;;;;;;;;;Ο Δήμαρχος!!!!!!!!!!
-Για ποιο λόγω υπερψηφίστηκε στο δεύτερο γύρο των εκλογών ο κ.Οικονομακος;;;;;;;;Για ένα και μοναδικό λόγο,απέναντι σε ένα καθεστωτικό,μαφιόζικο,μιζαδορικο αυτοδιοικητικο μπλοκ με εκφραστή τον κ. Λιτσα.
-Ποτέ δεν πίστεψα ότι ο σύντροφος.......... Οικονομακος,της δεξιάς και της προόδου θα μπορούσε να αναθεωρήσει απόψεις του  για το κοινωνικό πρόσωπο ,για την λαίλαπα του νεοφιλελευθερισμού την οποία υπηρέτησε και υπηρετεί.Είναι αδιανόητο να ζητώ από τον κ.Οικονομακο να συμφωνήσει  για τον  επαναστατικό  ρόλο του Άρη Βελουχιώτη και τον πραγματικό εκδημοκρατισμό της πατρίδας από τον Ανδρέα Παπανδρέου.........!!!!!!.Οι   πολιτικές του διαδρομές είναι γνωστές......!!!!!!!!και σεβαστές!!!!!
Αγαπητοί μου φίλοι,διαχειριστές του Δήμου Ωρωπού,σταματήστε με παραδείγματα του χθες,να προσπαθείτε να δικαιολογήσετε ΑΝΟΜΙΕΣ του σήμερα.Με τις πράξεις σας όχι μόνο νομιμοποιείται
πρακτικές ετών αλλά τυγχανεται συνυπεύθυνοι και υπόλογοι.Οι εποχές των συμψηφισμών έχουν παρέλθει.
Θέλω να πιστεύω ότι δεν ισχύει "όμοιος τον όμοιο......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!." 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αμεροληψία, ισότητα, αναλογηκότητα, χρηστή διοίκηση, νομιμότητα, δημόσιο συμφέρον, θα προσθέσω ακόμα , τιμιότητα.

Αλήθεια, όταν ήσουν πρόεδρος, σε άγγιζε κάποιο από αυτά; Ασφαλώς ούτε κατά δοιάνια. Τότε έκανες ακριβώς τα αντίθετα. Άν θέλεις να γίνω σιγκεκριμένος, δεν έχεις παρά να το ζητήσεις.

Καί επειδή η ιστορία σου και πρόσφατη και γνωστή είναι, καλό είναι να ξαναμπείς στην τρύπα σου που ήσουν την τελευταία δεκαετία, μήπως σε δέκα ακόμα χρόνια ξεχαστείς.

κωστας είπε...

Στα βορεια της αττικης
Αν νομιζεις οτι τα επιχειρηματα σου,ειναι αξια σχολαιασμου .....πλανασαι........αν και δεν εχω διαθεση να ασχοληθω με μια κριτικη η οποια δεν με αφορα,ειμαι στη διαθεση με ονομα και επωνυμο παντελονατο....Ο καθε πολιτης εχει δικαιωμα στην κριτικη.....με επιχειρηματα -αποδειξεις,με δημοσιο διαλογο...!!!!!! ακομα και ιδιωτικο...!!!!
Εξακολουθουν ορισμενοι να αναφερονται οχι τι λεει.......αλλα ποιος το λεει.....ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ
-Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ανώνυμος είπε...

Μακαρι στο Καπανδριτι ,αλλα και στους αλλους δημους να υπηρχαν προεδροι και δημαρχοι σαν τον ΚΩΣΤΑ.Το μονο κακο που εκανε ηταν οτι εφυγε και αφησε να βγουν στον αφρο οι φελλοι,οι οποιοι τωρα εχουν το θρασος να κανουν και κριτικη.Αυτοι οι ανθρωποι λοιπον η κ.ΘΑΤΣΕΡ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ καλα θα κανουν, να κανουν πρωτα την αυτοκριτικη τους .

Ανώνυμος είπε...

Έφυγε είπατε;

Να σας θυμίσω ότι έγινε εκπτωτος επειδή στα χρόνια της θητείας του δεν πλήρωνε το νορό του σπιτιού του. ή μήπως δεν το ξέρατε.

κωστας είπε...

αφηστε τα λουλουδια να ανθησουν.......!!!!!

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ είπε...

Αγαπητέ σύντροφε και φίλε Κώστα
Δεν ξέρω αν με το διαχειριστές του Δήμου Ωρωπού απευθύνεσαι σε μένα(αν και το υποπτεύομαι).
Οι αναφορές σου στον Άρη και στον Ανδρέα,είναι και εύστοχες και ιστορικά αποδεκτές(τουλάχιστον από εμένα).
Εσύ δηλαδή Κώστα ψήφισες τον Οικονομάκο την δεύτερη Κυριακή πιστεύοντας ,πως ήρθε η ώρα να εφαρμοστεί ο Σοσιαλιστικός Μετασχηματισμός στο Δήμο Ωρωπού?
Ή Μήπως πίστεψες πως ήρθε η ώρα(τώρα μάλιστα που τίποτα δεν λειτουργεί),να αλλάξουν συθέμελα τα πάντα,στο Πολιτικό στερέωμα της περιοχής?
Αν συμβαίνει κάτι από αυτά,λυπάμαι αλλά έκανες λάθος.
Θεωρώ όμως πως κάνεις ακραία και άδικη κριτική,και πως τα όσα λες αντιβαίνουν με την πραγματικότητα.
Το ξέρω σύντροφε Κώστα πως για αλλού κινήσαμε,και αλλού η ζωή μας πάει,το ξέρω πως τα όσα διακυρήρύσαμε και πιστεύαμε,βιάστηκαν και παραβιάστηκαν,αλλά ξέρω και κάτι ακόμα.
Πέρα και πάνω από όλα αυτά,υπάρχει η πραγματικότητα,η καθημερινότητα και ο λαός του Ωρωπού με τα τεράστια προβληματά του.
Δυστυχώς ή ευτυχώς,η Εξουσία(και εσύ αυτό το γνωρίζεις καλύτερα από τον καθένα),επιτάσει συμβιβασμούς και υποχωρήσεις,προκειμένου να συνεχίσει να λειτουργεί και να κινείται αυτό το κωλοσύστημα.
Αντίσταση ναι(και ίσως εκεί να έχουμε μείνει λίγο πίσω),αλλά όχι και μηδενισμός και απαξίωση των πάντων.
Εγώ Κώστα μου,πιστεύω πως αυτός ο Δεξιος που λες,τα έχει πάει πολύ καλύτερα ,από πολλούς "δικούς" μας,δεξιά και αριστερά.
Όσο για τα παρελθοντικά στοιχεία που χρησιμοποιώ,δεν το κάνω για να συμψηφίσω,αλλά για να αποκαλύψω και να αποδείξω,την αμετροέπεια και την διπροσωπία των "ηγεμόνων" του παρελθόντος.
Καλημέρα σύντροφε Κώστα!!!!!!

κωστας είπε...

Συντροφε Στεφανε,μακρια απο εμενα η ταυτηση σου με τους διαχειριστες του Δημου Ωρωπου.Μαλλον ως γραφειο τυπου...;;;;;;;δεν αναγνωσες σωστα ......ξαναδιαβασε..!!!
Εγω αναφερθηκα στην επιλογη του κ.....Οικονομακου.
Γνωριζεις καλα μεταξυ ενος "κουτου" και ενος "ληστη" διαλεξαμε τον "κουτο". Μαλλον μαε βγηκε ...."ληστης".