Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Ο χειροκροτακιας Δημαρχος Ωρωπιων ξαναχτυπησε.....!!!!!!!!

         Μήπως δεν χορεύω καλά και σας μπερδεύω;;;;;;
Ο Δήμαρχος Ωρωπού, κ. Γιάννης Οικονομάκος έκανε την ακόλουθει δήλωση:
"Ανταποκρινόμαστε στα μηνύματα της εποχής, έχοντας σταθερό μας μέλημά την στήριξη των συνδημοτών μας με κάθε μέσο. Γινόμαστε, όλοι μαζί, ενεργοί πολίτες αναλαμβάνοντας κάθε φορά κοινωνικές πρωτοβουλίες και υλοποιώντας προγράμματα που σκοπό έχουν να βοηθήσουν και να ανακουφίσουν χιλιάδες συνδημότες μας, ιδιαίτερα την δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία. Γι' αυτό και θα συνεχίσουμε και το επόμενο διάστημα να αναδεικνύουμε ενέργειες που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας".
Διάβασα σήμερα την παραπάνω ανακοίνωση του Δημάρχου Ωρωπιων....!!!!σε σχέση με τη συνέχιση, της διάθεσης "πατάτας" από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ .Ο συγκεκριμένος κύριος μάλλον εξακολουθεί να έχει το ακαταλόγιστο.
-Ρε απίθανε Δήμαρχε Ωρωπιων.......τι σχέση έχεις εσύ ......με τη διανομή της πατάτας..........;;;;;;
-Ρε απίθανε Δήμαρχε Ωρωπιων.....εσύ δεν έχεις ζητήσει την απομάκρυνση του Αγροτικού Συνεταιρισμού από το κτήριο της Δημοτικής Κοινότητας,στην οποία στεγάζεται εδώ και δέκα χρόνια........;;;
-Ρε απίθανε Δήμαρχε Ωρωπιων......πότε θα πληρώσεις τα χρήματα,
τα οποία οφείλεις στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Καπανδριτιου...;;;;

2 σχόλια:

ευρυνόμη είπε...

Ο Χρόνος είναι το Kαταφύγιο που φθονούμε;

evrinomioropou.blogspot.com

κωνσταντιναοικονομου είπε...

Γιατι εκνευριζεσαι?προφανως για τον ΔΗΜΑΡΧΟ το στηριζω σημαινει ΔΕΝ σαμποτάρω.Υπάρχουν άνθρωποι που αυτό τους είναι αρκετό.