Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Δημοκρατικη Αριστερα.......Ανακοινωση...!!!!!!!!!!!

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η Δημοκρατική Αριστερά με αφορμή την καταψήφιση από τη Γερμανική Αριστερά (Die Linke) του νέου πακέτου στήριξης προς την Ελλάδα: "Τουλάχιστον απογοήτευση προκάλεσε η καταψήφιση του πακέτου βοήθειας προς την Ελλάδα από το κόμμα "Aριστερά" (Die Linke), κατά τη σημερινή ψηφοφορία στη γερμανική βουλή. Αυτές τις κρίσιμες και δύσκολες ώρες η Ελλάδα και οι Έλληνες πολίτες χρειάζονται την άμεση και έμπρακτη αλληλεγγύη αντί για τον επαναστατικό δρόμο του συμβιβασμού με το λαϊκισμό. Ευτυχώς, άλλες προοδευτικές μεταρρυθμιστικές δυνάμεις - SPD και Πράσινοι -, δεν ακολούθησαν τον ίδιο ολισθηρό δρόμο στο γερμανικό κοινοβούλιο".

Η Δημοκρατική Αριστερά καταψήφισε επίσης τη νέα δανειακή σύμβαση στο Ελληνικό κοινοβούλιο και επιτέθηκε στη Γερμανική Αριστερά επειδή έκανε το... ίδιο. Απίστευτης γελοιότητας και ανευθυνότητας κίνηση η οποία εκθέτει το κόμμα του Φώτη Κουβέλη.

Να σημειώσουμε ότι μετά το σάλο που προκλήθηκε, η ανακοίνωση "κατέβηκε" από το site του κόμματος χωρίς να δοθεί καμία εξήγηση.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΜΥΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΜΑΛΙ

Ενα στραβαδι βγαινοντας απο το στρατοπαιδο ,πλησιαζει τον παραδοσιακο πλανοδιο πωλητη για να αγορασει ενα σαμαλι.Βλεποντας τις μυγες να εχουν σκεπασει τα γλυκισματα κανει αυθορμητα μια κινηση με το χερι και τις διωχνει.

Τι εκανες εκει ,ρε μαλακα,ωρυεται ο υπαιθριος μαγαζατορας;

Τι εκανα;Δεν ειδες που οι μυγες ειχαν μαζευτει και ετρωγαν το σαμαλι;

Ρε συ,εκεινες ειχαν χορτασει.Οι καινουριες που θα ερθουν θα ειναι πεινασμενες.

Υ.Γ .1 Καθε ομοιοτητα με προσωπα και πραγματα ειναι τυχαια και εξω απο τις προθεσεις του αναρτωντα.
Υ.Γ.2 αφειρωμενο στα 'καλα παιδια'.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΜΑΚΗ ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ,ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ Ο κ.ΞΥΛΟΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ κ.ΞΥΛΟ ΟΤΙ
1.Ο ΒΑΡΝΑΒΑΣ
2.Η ΑΘΗΝΑ
3.Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
4.Η ΣΤΑΜΑΤΑ ΚΑΙ
5.Η ΡΑΦΗΝΑ
Δ Ε Ν ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΩΡΩΠΟΥ.
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ κ.ΞΥΛΟ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΩΡΩΠΟ.
ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ.
ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΜΑΤΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΟΙ ΛΙΤΣΟΡΟΥΣΣΗΔΕΣ.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 29-2-12 12:40PM
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΛΙΤΣΑΣ.ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ;ΑΦΗΣE ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΗΚΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ. ΠΑΡE ΘΕΣΗ ΔΕ ΒΛΕΠΕIΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ;