Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Ο λαικισμος του κ.Λιτσα.....!!!!!,

           το μέλλον ανήκει σε αυτούς που το 
           προετοιμάζουν.............!!!!!!!!!!!
Με μεγάλο ενδιαφέρον διάβασα το 
Λαϊκισμός: "το δημόσιο ψέμα ,προς
ιδιωτικό όφελος"
δελτίο τύπου  της "ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΉΣ  Συνεργασίας του κ.Λιτσα ,σε σχέση με την απαράδεκτη καθυστέρηση του Δήμου Ωρωπού και του Δημάρχου να συγκαλέσει το Δημοτικό Συμβούλιο σε σχέση με το Νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Αττικής,να ενημερώσει τους κατοίκους και τους φορείς.Μέχρι εδώ όλα καλά.....και άγια...!!!!!
-κ. Λιτσα ΟΙ ΚΆΤΟΙΚΟΙ ΔΕΝ ΤΡΩΓΟΥΝ ΚΟΥΤΌΧΟΡΤΟ.....!!!
                                     Ν Α     Γ Ι Α Τ Ι:
-κ. Λιτσα,αφού εσείς είχατε πλήρη ενημερωση για το νέο Ρυθμιστικό σχέδιο εδώ και επτά μήνες,για ποιο λόγω δεν ενημερώσατε τους κατοίκους του Δήμου;
-κ.Λιτσα για ποιο λόγω δεν προκαλέσατε με δική σας πρωτοβουλία 
την σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου;
-κ.Λιτσα έχω την εντύπωση,ότι τουλάχιστον δυο πρόεδροι Δημοτικών κοινοτήτων ,ήταν τουλάχιστον συνεργάτες σας στις τελευταίες εκλογές,γιατί δεν συγκάλεσαν την δημοτική κοινότητα και τους κατοίκους για ενημέρωση;
-κ.Λιτσα επειδή το συγκεκριμένο σχέδιο έχει δοθεί όμοιο και απαράλλακτο από τον κ. Σουφλιά,μπορείτε να δώσετε στη δημοσιότητα το έγγραφο της κοινότητας Μαλακάσας,συνοδευόμενο με την απόφαση του τότε κοινοτικού συμβουλίου με τις προτάσεις σας;
-κ Λιτσα επειδή "ούτε θέλετε....ούτε μπορείτε",αφήστε τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις και προσπαθήστε να καταλάβετε,ότι σε θέματα μείζονος σημασίας για την ανάπτυξη του τόπου χρειάζεται σοβαρότητα ,υπομονή και εμμονή....!!!
-κ. Λιτσα μήπως για την κακή λειτουργία ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ(μη σύννομη) ευθυνόσαστε και εσείς ....με ερωτηματικά συμψηφισμού και συγκάλυψης;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμαρχος και όλο το δημοτικό συμβούλιο, απέδειξαν για μια ακόμη φορά, την τεράστια ανεπάρκειά τους.

Σε ένα τόσο ακανθώδες θέμα, που είναι η απαγόρευση της εκτός σχεδιου δόμησης που επιχειρήται με το άρθρο 14 του προτεινόμενου ΠΔ, καμια συζήτηση, καμιά ενέργεια, καμιά πρόταση, καμιά αντίδραση δεν υπήρξε εκ μέρους του δημάρχου και των συμβούλων.

Αποδείχτηκαν όλοι κατώτεροι των περιστάσεων. Κατά τα άλλα κάποιοι από αυτούς θέλουν να κυβερνήσουν και την Ελλάδα.

Η έστω και στο και πέντε ανακοίνωση του κ. Λίτσα, δεν τον απαλλάσει από τις ευθύνες του

Ν.Π.Δ.Δ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ είπε...

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ
Με νεότερη απόφαση του Δήμου Ωρωπού, για αύριο Πέμπτη 2/2/2012 θα λειτουργήσουν κανονικά όλα τα Γυμνάσια και Λύκεια ενώ η προσέλευση των μαθητών θα γίνει στον καθιερωμένο χρόνο.
Να σημειωθεί ότι η Σχολική Επιτροπή, θα ενημερώσει εγκαίρως κάθε ενδιαφερόμενο σε περίπτωση επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων γεγονός που θα επηρεάσει την τρέχουσα απόφαση.

Παράλληλα, ενημερώνονται τόσο οι μαθητές όσο και οι γονείς ότι έχει ληφθεί μέριμνα και σε καμιά περίπτωση δεν υφίσταται θέμα έλλειψης πετρελαίου θέρμανσης για άπασες τις σχολικές μονάδες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας.
Η παραπάνω επισήμανση προέκυψε ως υποχρέωσή μας ώστε να δοθεί απάντηση στα διάφορα ανυπόστατα δημοσιεύματα που θέλουν μερικά σχολεία να υπολειτουργούν ή να παραμένουν κλειστά λόγω έλλειψης πετρελαίου θέρμανσης.

ευρυνόμη είπε...

Η ωραία Ελένη, η Ζωή η Αγάπη η Εξουσία, για τον ΄Ανθρωπο;

evrinomioropou.blogspot.com