Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

ΤΟ ΜΗΛΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΛΙΑ !!!!!!!!

Με μεγάλη μου έκπληξη,διαβάζοντας την ανακοίνωση των Νεων
του Πανελληνίου Άρματος Πολιτών"σε σχέση με τα αποτελέσματα της συνόδου κορυφής της Ευρώπης διαπίστωσα,ότι ο υπογράφων την ανακοίνωση δεν είναι άλλος από τον Ιταλοτραφη φοιτητή της Νομικής  και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με τον συνδυασμό του κ.Βασίλη Οικονόμου στις πρόσφατες Δημοτικές εκλογές στον Δήμο Ωρωπού τον Γιάννη Μπουλεκο από το Καπανδρίτι.
Παραθέτω την ανακοίνωση και ευελπιστώ αυτή η νέα γενιά με αγωνιστικότητα και προσήλωση στο κοινωνικό συμφέρον να καταφέρει να επαναφέρει τη χώρα σε δρόμους ανάπτυξης ,κοινωνικής δικαιοσύνης, μακριά από κοντόφθαλμες κομματικές και πελατειακές συμμαχίες και εξαρτησεις............

Σάββατο, 23 Ιουλίου 2011

Ανακοίνωση του Άρματος Νέων για τη συμφωνία της Συνόδου: "Επιτυχία του χθες...δάκρυα του αύριο;"




Κατά τη χθεσινή μέρα παρακολουθήσαμε με μεγάλο ενδιαφέρον την συνοδό κορυφής των ηγετών της Ευρώπης και του Διεθνές Νομισματικού Ταμείου με θέμα το ελληνικό δημόσιο χρέος, που είχε σαν αποτέλεσμα το νέο σχέδιο <Marsall> δηλαδή απέτρεψε την οριστική χρεοκοπία του ελληνικού Κράτους με την επιμήκυνση της αποπληρωμής του του δημόσιου χρέους μας. Επίσης είδαμε στελέχη της κυβέρνησης Παπανδρέου και τον ίδιο το πρωθυπουργό σε διθυραμβικούς τόννους να προσπαθούν να μας πείσουν ότι διαφύλαξαν τους κόπους και τα συμφέροντα του ελληνικού λαού, χωρίς όμως να μας έχουν πει όλη την αλήθεια για την μεγάλη τους επιτυχία,έτσι ώστε να απαντηθούν το σύνολο των ερωτήματων  μας.-δεν μας εξηγούν με ποιον τρόπο θα προκύψει η συνεισφορά ιδιωτών και με τι αντίτιμο;-το ύψος των επιτοκίων λένε πως θα είναι κάτω από 5% άλλα δεν μας λένε ότι οι υπόλοιπες χώρες δανείζονται με κάτω από 3,5%

-οφείλουν επίσης να μας απαντήσουν εάν έχουν τεθεί στο τραπέζι οι κόκκινες γραμμές για τον συνεχή ελέγχο των δημοσιονομικών μας γιατί αν δεν υπάρχει αυτή η κόκκινη γραμμή τότε δεν μιλάμε για επιτυχία άλλα για παράδοση άνευ όρων της κυβέρνησης. Και κάνει τους Έλληνες πολίτες υποτελείς στα αγρίμια της διεθνούς νεοφιλελεύθερης πολιτικής!!

-Αλλά το βασικό ερώτημα που πρέπει να τεθεί στην κυβέρνηση Παπανδρέου είναι,έχει σχέδιο για ανάκαμψη της ελληνικής κοινωνίας και μετά της ελληνικής οικονομίας δηλαδή τι θα κάνετε με το δυσθεώρητο ποσοστό ανεργείας που βασανίζει την ελληνική κοινωνία και κυρίως τους νέους αυτής της χώρας. Πως θα εκμεταλλευτείτε την επιτυχία σας είναι δικό σας θέμα αλλά να ξέρετε πως οι Έλληνες πολίτες πλέον δεν εντυπωσιάζονται από τα μεγάλα λόγια στα κανάλια και στα υπουργικά συμβούλια αλλά από μεγάλες και σοβαρές πράξεις που θα επαναφέρουν το βιοτικό τους επίπεδο  στην προγενέστερη κατάσταση του. Αλλά πολύ φοβάμαι ότι τα γέλια σας θα γίνουν δάκρυα γιατί πρέπει να ξέρετε τα δάκρυα του λαού έχουν στερέψει από την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου!!

Ιωάννης Μπουλέκος
Μέλος της συντονιστικής επιτροπής του Άρματος Νέων

Δεν υπάρχουν σχόλια: