Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Ο ΠΑΡΑΤΡΙΧΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΤΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΔΙΚΑ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΥ ΠΡΩΗΝ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΚΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

Είναι γνωστό σε όλη την αυτοδιοικητική οικογένεια η ακεραιότητα και η αδιαμφισβήτητη εντιμότητα του πρώην κοινοτάρχη Μαρκοπούλου Ωρωπού
Μάκη Ευσταθίου.Αυτή η εντιμότητα επιβεβαιώθηκε μάλιστα με εύσημα τόσο από την επιθεωρήτρια κ.Κασιωτακη,όσο και από τον πολιτικό του
φιλο, Βασίλη Μπιλιρη και  επικυρώθηκε με φυλάκιση δυο ετών για παρανομίες στην κοινοτική επιχείρηση Μαρκόπουλου.Και αφού δεν έφτανε αυτό,αποφάσισε να προσφύγει κατά της πρωτόδικης απόφασης κάνοντας έφεση (αναφαίρετο δικαίωμα) με συμπαραστάτη  και "ψευδομαρτυρα"τον παρατρίχα Δήμαρχο
κ.Κώστα Λίστα,ο οποίος μάλιστα με το θάρρος που τον διακρίνει και επιχειρήματα απάντησε σχεδόν σε όλα τα ερωτήματα που του ετέθησαν από τα μέλη του δικαστηρίου ,αφού γνωρίζει και εκτιμά τον "Μακαρο'',μάλιστα τον συμπεριέλαβε και στον συνδυασμό του στις πρόσφατες Δημοτικές εκλογές και θα γινόταν.....ευτυχώς...αντιδήμαρχος!!!!!!! ας όψεται ο Οικονόμου!!!
Ο "ψευδομάρτυρας"λοιπόν Λίστας πριν λίγες μέρες εξεταζόμενος από τα μέλη του δικαστηρίου μεταξύ άλλων και υπερασπιζόμενος τον συνεργάτη του,με θάρρος ,σοβαροτητα και επιχειρηματα ομολόγησε "ότι όλοι οι κοινοτάρχες και δήμαρχοι με τον ίδιο τρόπο λειτουργούσαμε,δηλαδή με αναθέσεις,κατατμήσεις και μαϊμού τιμολόγια"για την καλυτερη και αποτελεσματικότερη διοίκηση.
Λοιπόν φιλοι μου,αυτή η ποιότητα ανθρώπων διοικούσαν το τόπο μας και επιθυμούσαν διακαώς να διοικήσουν και τον νέο Δήμο.
Είναι γνωστή η σχέση του κ.Λίστα με τον κ.Πάγκαλο και μάλλον
ο πρώην κοινοτάρχης είναι εισηγητής του "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ"
Έτσι λοιπόν σαν κεραυνός εν αιθρία το εφετείο επικυρώνει την πρωτόδικη απόφαση και καταδικάζει τον "Μακαρο"σε οκτάμηνη
φυλάκιση......μάλλον οι δικαστές δεν έλαβαν τόσο σοβαρά όσο έπρεπε τον κ Λίστα και δεν του άσκησαν και του ιδίου ,ποινική δίωξη για τα ίδια αδικήματα ,μάλλον λόγω βλακείας αυτού.......!!!
Αγαπητέ κ.Λίστα,αντι να διαγράψετε άμεσα από τον συνδυασμό σας τον κ Ευσταθίου επιλέξατε με την ψευδομαρτυρικη σας κατάθεσή να νομιμοποιησετε παρανομίες και κατασπατάληση δημόσιου χρήματος.Δεν περίμενα κάτι περισσότερο από εσάς.
Κύριε ΛΙΤΣΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΛΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΣΤΑ ΓΥΡΩ ΧΩΡΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.........ΟΨΟΜΕΘΑ...
Ομοιος τον ομοιω και η κοπρια στα λαχανα..........
Για να μην το ξεχασω προχθες ειχαμε και νεα καταδικαστικη απόφαση κατα του "Μακαρου" για ψευδη βεβαιωση ....ο γραμματεας της κοινοτητας εφταιγε.....!!!!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια ο Μάκης ειναι αυτός ο π. Κοινοτάρχης που σώνει και καλά απο βιβλιοπωλειο συγγενή του έπρεπε να ψωνίζει η Κοινότητα την γραφική ύλη; ειναι αυτός που την πυρασφάλεια την έκανε κατατμηση και εφτιαχνε δηθεν δρομους με ανάθεση στον κολλητο του με τα φορτηγά;ειναι αυτός που πληρωνε απο τα λεφτα της επιχείρησης υπερωριες και κλήσεις; ειναι αυτός που ψωνισε δυο σουργελα απορριμματοφορα απο κολλητό του στην χαλκίδα με συνοπτικές διαδικασίες; αν μοιλαμε για τον ιδιο οχι ρε τετοια εντιμότητα να παει φυλακή ελεος!!!!!!!!!!!!