Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022

Το πρωτεύον σήμερα δεν είναι να φύγει ο Γιασημάκης, αυτός θα φύγει.


Ο Γιασημάκης εκ του αποτελέσματος είναι επικίνδυνα ανίκανος. Προσωπικό αποτύπωμα κανένα. Ποιος θα τον θυμάται στα Κιούρκα ,στο Καπανδρίτι, στο Πολυδένδρι στον Αυλώνα στο Κάλαμο, στο Συκάμινο, στο Μαρκόπουλο;;;ΚΑΝΕΙΣ. Υπάρχει έργο που έχει την υπογραφή του;;;;;υπάρχει έργο που να περνάει με τους φίλους του μετά απο χρόνια και να λέει αυτό έγινε επί των ημερών μου;;;;;;ΚΑΝΕΝΑ.

Ο Γιασημάκης βαδίζει σε ολισθηρό δρόμο με καταληκτική ημερομηνία απομάκρυνσης. Μακάρι να ζούμε και θα τον θυμόμαστε ως ένα αποτυχημένο. "κι εσύ τι έδωσες,κυρ Παντελή;;;;πες μας τι έκανες σ αυτή τη γη,πες μας τι άφησες κληρονομιά που να εμπνέει τη νέα γενιά;;;ΤΙΠΟΤΑ 

Το πρωτεύον, το επείγον, το άμεσο σήμερα είναι να πάρει ανάσα η κοινωνία, να απαλλαγεί ο τόπος με τη ψήφο των πολιτών, απο τη κυβέρνηση Μητσοτάκη. Μια κυβέρνηση που βάζει πάνω απο τους πολλούς τα συμφέροντα των λίγων και ισχυρών φίλων της, των γκόλντεν μπόις,των νέων τζακιών του φυσικού αερίου. Σήμερα απαιτείται ισχυρός δημοκρατικός, προοδευτικός πόλος στη πράξη και όχι στα λόγια. Δεν υπάρχει χώρος για ήξεις, αφίξεις, ίσες αποστάσεις.  

Αυτό είναι σήμερα είναι το διακύβευα και η στάση όλων μας θα είναι ο μπούσουλας για μιά νέα δημοκρατική δημοτική αρχή.




Δεν υπάρχουν σχόλια: